Its the vaccine stupid! We told you so. Ze werken niet.

Its the vaccine stupid! We told you so. Ze werken niet.

Het moet nu toch ook wel duidelijk zijn dat de gifspuit niet werkt. DeJonge met zijn mantra ‘het zijn de ongevaccineerden’ begint al aardig hol te klinken. Net in het nieuws. Uitbraak Covid op grootste cruiseschip ter wereld vol met dubbel gevaccineerde passagiers en personeel aan boord.

Er is nog nooit een werkend griep vaccin gemaakt. De griepprik was net zo effectief als een asperientje. Ook de boosters zogenaamd tegen Omicron werken niet. Het is allemaal een verkoop praatje voor hun vaccin handeltje geleid door kwalzalvers. De varianten worden gegeneerd door de mRNA prik die de toxische spike protein maakt in de gevaccineerden. En ja, de griep is niet verdwenen.

Mijn huisarts beweerde dat de synthetisch genetisch niet menselijk op de computer gemaakte mRNA prik een gewoon griep vaccin is. Leugen!

Ik sprak laatst een verpleger uit het AMC met tientallen jaren ervaring in gezondheidzorg die beweerde dat Corona virussen pas sinds het jaar 2000 bestaan. Ik had hem uitgelachen als ik het niet verbijsterend had gevonden. Het medisch personeel leert alleen de big Pharma medicijnen uit hun hoofd. Niets (meer) over gezondheid preventie.

Ik als leek moest hem vertellen dat Corona virussen een familienaam is voor alle griep virussen als Rhino, Influenza A en Influenza B, de seizoens griep etc. Deze virussen bestaan als sinds de prehistorie omdat wij mensen ze zelf maken van onze afval dna en oude infecties. Dat is precies de reden dat er geen vaccin voor kan worden gemaakt. Het is te divers. 8 miljard verschillende.

Zet twee artsen bij elkaar en de een zal zeggen virussen bestaan en de ander zal zeggen, nee het zijn exosomen. Louis Pasteur ( van pasteuriseren) de uivinder van virusen gaf toe op zijn sterfbed dat hij had gelogen dat virussen bestaan.

Het biowapen van Wuhan zit in de gifspuit. Geen wonder dat het niet helpt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.