Ben ik nu een Europeaan of weer gewoon een Nederlander??

Ben ik nu een Europeaan of weer gewoon een Nederlander??

In 1992 vond de ratificatie van het Verdrag van Maastricht plaats onder leiding van Ruud Lubbers en zijn wij toen allemaal Europeaan geworden. Dus geen Italiaan, Fransman, Duitser of Nederlander meer.

De Europese Commissie samen met de politici deden er alles aan om ons de nationaliteit te doen vergeten. Dit is ook Soros en de EC hun agenda. Beroemd voorbeeld van een Merkel die haar partijgenoot vermaand de Duitse vlag waarmee hij zwaaide op het podium weg te doen. Ze pakte de vlag zelfs af en gooide deze weg. Von der Leyen keek tevreden toe.

De EC is al jaren bezig om Viktor Orban zwart te maken m.b.v. de propaganda media omdat hij een nationalist is. Alle wetten die Orban invoert komen niet van de EC en dus is de reactie van de ongekozen burocraten in Brussel dat Orban een dictator is. Immers de enige wetten die nog mogen komen van de EC.

Afgelopen dinsdag heeft de EC besloten europees wijd een vaccinatie bewijs voor reizen in de Schengen landen met geldigheid van 9 maanden (boosters) te adviseren aan de lidstaten.

Ik ben nu in de war. Decennia lang is mij wijsgemaakt, vergeet het land waar je geboren bent, want je bent nu Europeaan. Vrij reizen en werken is het recht van elke Europeaan. Nu moet ik dus blijkbaar weer een Nederlander worden want reizen door Europa is nu onder voorwaarden en keren we feitelijk terug naar de tijd van voor de Europese Unie waarbij controle aan de grenzen en werken in Europa alleen mocht met een verblijfs vergunning.

De Europese Commissie begint al aardig Orwelliaanse trekken te vertonen en tegengestelde maatregelen zijn schering en inslag. De corrupte zooi in Brussel regeert middels willekeur en wetteloosheid.

Is het aquis van Schengen nu dood of niet? Schengen sluit controles aan de grenzen uit. Garandeert vrij reizen en werken zonder lidstaten controles aan de grenzen of in de landen zelf.

De enige reden dat iedereen geprikt moet worden is dat Von der Leyen een dealtje heeft met haar man Heiko von der Leyen, directeur bij BioNTech. Corruptie op één kussen. Deze vaccine handel is de drijvende kracht achter de PCR plandemie.

De corrupte burocraten schrikken er niet voor terug de gifspuit te verplichten zodat ze nog meer winsten kunnen binnen harken betaald uit belastinggelden van u en mij en de bevolking als labratten gebruiken. Het vaccinatie bewijs is niets anders dan een EU oormerk. Wij worden als vee behandeld.

Ik kan het niet meer volgen. Ben ik nu Europeaan of Nederlander?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.