Eén jaar na de WHO trekt ook CDC de PCR test terug.

Eén jaar na de WHO trekt ook CDC de PCR test terug.

Onbetrouwbaar op zn best, zinloos op z’n slechtst. De Amerikaanse CDC, tegenhanger van onze RiVM beschouwd één jaar nadat de WHO de RT PCR test terugtrok en verklaarde dat deze niet een gouden standaard is doet de CDC nu hetzelfde.

Wanneer gaat Europa nu eens zelf de RT PCR test tegen het licht houden? De PCR test is een proces het kan je niet vertellen of je ziek bent aldus uitvinder Kary Mullis.

De in Juli aangekondigde maatregel gaat volgens CDC per 1 januari 2022 in. In januari 2021 stelde de WHO laboratorium testen voor om infectie te bepalen en niet meer de zinloze PCR test. Elon Musk deed vier Antigen tests op één dag en twee keer was hij negatief en twee keer was hij positief.

Hier in Europa is men nog niet zo ver. Veel europese staten eisen een negatieve PCR test uitslag om het land binnen te kunnen gaan. Het probleem met een QR Code, groen paspoort (kijk de groene CO2 belasting komt ook al om de hoek kijken) is een moment opname. Ochtends kun je nog negatief zijn maar ‘s-middags weer positief.

De CDC verklaard nu: De PCR test is onbruikbaar, het maakt geen onderscheid tussen Covid19 en Influenza A of B. PCR kan geen SARS-CoV2 of de varianten detecteren.

Aankondiging CDC website ze liegen en bedriegen om geld het (joodse) slijk der aarde.

Dit was al bekend uit een interview met Kary Mullis kort na de publicatie van zijn uitvinding einde jaren tachtig. Het werd altijd genegeerd. Ab Osterhaus Erasmus misbruikte de PCR test gedurende de Mexicaanse griep periode in 2011 om Overheid vaccins orders binnen te slepen.

De corrupte WHO en corrupte CDC moesten onder toenemende druk nu toegeven dat ze onterecht de PCR test hebben misbruikt om angst te creëren.

Wat ze nu gaan doen is een andere test zogenaamd sequences bekijken via bloedprik of vingerprik of per wattenstok verkregen gaan ze in vitro op kweek zetten in een laboratorium in Utrecht die Rutte al gecontracteerd heeft.

Dan testen ze alle mensen bij je in de buurt verplicht en de hele santemekraam wordt dan zogenaamd Covid positief ondanks dat het virus nooit geïsoleerd of gepurificeerd is geworden. Het is gewoon weer de PCR test maar dan anders. Als je het virus nooit geïsoleerd hebt hoe kan je dan de mutaties herkennen en benoemen. Het zijn allemaal aannames en veronderstellingen of gewoon liegen om geld.

Ook nu weer misbruikt de vaccines verkoop organisatie van het corrupte RiVM de PCR test om de booster aan de man te brengen. De persconferentie van afgelopen vrijdag roeptoeterde Van Dissel dat de besmettingen weer fors opliepen net als einde 2020 gemeten met een test die niet testen kan of mensen ziek zijn, heel bijzonder.

Het is nu duidelijk bij wie we moeten wezen om de economische schade te verhalen over 2020-2021 ontstaan doordat deze corrupte figuren en dan noem ik ook het Erasmus MC (die gevestigde belangen hebben in patenten en vaccins) en de moordenaars Rutte en DeJonge.

Ja, moordenaars. Hun slachtoffers in verzorgingshuizen werden vermoord door hun medicijnen te onthouden, waar Rutte en DeJonge Hydroxychloroquine verbood terwijl het wel was toegestaan in 2003 tegen SARS-CoV1 en er toen goede resultaten mee werd bereikt, schreeuwen om genoegdoening.

2 REACTIES

comments user
Admin

En toch verklaart het RiVM dat er zoveel mensen Omicron hebben. Ze liegen dus. Het is een criminele organisatie.

comments user
Quality Manager

Dit lopen we al een hele tijd te verkondigen. Zelfs de GGD en het RiVM zeggen zelf dat de uitkomsten van de testen geen uitsluitsel geven over welke mutatie je nu eigenlijk hebt. Iemand heeft dit uitgezocht en tot op heden nog steeds geen antwoord gekregen. Nee meneer we kunnen u niet vertellen welke mutatie u heeft omdat dit niet uit de test naar voren kan komen. U bent gewoon positief en daar moet u het maar mee doen…..hoezo natte vingerwerk!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.