Rutte financierde niet alleen ISIS maar ook de WEF van Klaus Schwab

Rutte financierde niet alleen ISIS maar ook de WEF van Klaus Schwab

Verontrustend bericht van het Forum voor Democratie. In een email bevestigd FvD dat Rutte Build Back Better zoals hij zelf zei: ‘tis maar een slogan’ toch meer inhoud heeft dan Rutte zelf wil toegeven.

Wat het FvD berichte is dat het Rutte Regime 651.000,- heeft overgemaakt naar de WEF! Van ons belastinggeld. De WEF is een club van super rijken die genoeg geld bezitten om hun WEF club broek op te houden. die uw eigendommen wil stelen en u wil chippen als dieren en gebruiken als slaven.

Koningin Maxima, Hoekstra, Kaag en Rutte associëren zich al langere tijd met Klaus Schwab en de WEF. Genoeg foto’s circuleren op het Internet waarbij ze pronken naast deze marketing freak.

Wat Klaus Schwab hun verteld is allemaal marketing. Het is niets anders dan slavernij dat hij beoogd. Depopulatie. Uw eigendommen stelen en de wens u te chippen als dieren en gebruiken als slaven.

Schwab is een soort guru voor hen. Soms kleed hij zich als een figurant uit Startrek.

Nu onthuld het FvD dat ook onze top ambtenaren kind aan huis zijn bij de WEF. Daarnaast heef het Rutte Regime ook contracten afgesloten met de WEF. Waarom is ons dat niet verteld in de verkiezingscampagne in Maart 2020?

Iemand moet niet alleen slapende rijk worden van de verkoop van vaccins en boosters maar ook van de rechten op de QR code. Er wordt door het Rutte Regime met belastinggeld gesmeten alsof het een lieve lust is en de Staat zelf al niet genoeg schulden heeft. De toekomstige generaties mogen de schulden, veroorzaakt door het Rutte Regime dat strooit met belastinggeld, dragen.

Waarom gedraagt Rutte zich als een Judas Iskariot? Om dertig zilverlingen? Een toekomstig baantje? Waarom zou hij zijn landgenoten willen uitleveren aan de hoogste bieder?

Wat Klaus Schwab wil is het beëindigen van het recht op bezit, recht op reizen. Daarnaast wil hij uw denkvermogen uitschakelen middels injecties. Software of life noemen ze dat. Uw hersenen worden dan gekoppeld met een wereldwijde server die u 24/7 controleert en opdrachten geeft. Afhankelijk van het goed of fout uitvoeren van die opdrachten krijgt u crypto geupload of afgeboekt.

Indien iemand niet goed is in het uitvoeren van deze opdrachten zal deze uiteindelijk omkomen van de honger. Dit noemen de globalisten van Klaus Schwab de ‘natuurlijke selectie’. Zelf denken zal niet meer mogelijk zijn.

Dat is is de humanoid agenda. U verwordt middels expirimentele injecties van een biologisch wezen, geschapen door God, tot een synthetisch mens/robot. Dat is de reden dat mensenrechten nu al door de WEF en hun handlangers aan hun laars gelapt wordt. Dit is ook de reden achter de drive om iedereen ook kinderen te prikken. Daarnaast ook dieren als daar nog plaats voor is. Het vee moet ook al weg. Voedsel komt voortaan uit een laboratorium.

Er is geen medische reden. Slavernij bleek door de eeuwen heen de meest lucratieve vorm van roofbouw te zijn. Dat slavernij begin 20ste eeuw werd afgeschaft kwam omdat er geen middelen bestonden om de slaaf vast te houden of te tracken.

Als slaven wegliepen betaalden de plantage eigenaren geen cent meer aan de eigenaar van de slaven. Dat was de enige reden van afschaffen van de slavernij. Het werd te duur. Nu hebben ze er een oplossing voor. Middels chip kunnen de eigenaren de slaven wereldwijd volgen en terug vinden. Slavernij wordt zo weer betaalbaar.

Dit is de reden dat de globalisten slavernij weer willen invoeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.