Waarom haat het Erasmus MC en het RiVM Kerst?

Waarom haat het Erasmus MC en het RiVM Kerst?

Valt het u nog niet op? Weet u nog in September was de Delta variant toch zo gevaarlijk? Constant bestookten het Erasmus en de media ons met horror verhalen en laat je vooral prikken met de gifspuit.

Delta kwam en ging weer voorbij. Sommige lieten zich prikken maar de meesten beslist niet.

We naderen de Kerst en hopla daar is er weer één, de Unicorn eh Omicron of Moronic variant helemaal uit ZuidAfrika. De arts mw Dr. Coetzee is verbijsterd dat na haar melding van deze variant, Europa onmiddelijk op slot ging. Ze probeerde nog dat het een milde variant is maar de Erasmus schreeuwers luisterden niet.

Zeer gevaarlijk roeptoeterden de bekende lui uit het Erasmus MC en het RiVM. Ze vroegen om harde lockdowns en sluiting van alle winkels. Kijk deze lui eens aan. Dit zijn zielen zonder vreugde. Zombies met maar één verhaal. Een verhaal gebaseerd op de PCR test die niet kan testen op infecties.

Vreemd toch dat juist deze lui geen lockdowns eisten niet in September en Oktober en nu wel? De reden? Kerst.

Satanisten duivel aanbidders haten vrolijke tijden en helemaal Kerst. De Kerst is om vrolijk van te worden en niet zoals Google ons graag laat weten de Kerstman en alle andere globalisten pogingen om ons van het Christendom af te krijgen. Uitgevonden door globalisten duivel vereerders om verwarring te zaaien en Christenen dwars te zitten.

Dus net als vorig jaar doen ze weer de Kerst in de ban. Laat u niet van de wijs brengen en vier gewoon Kerst. Dat kunnen ze ons niet afpakken, toch de Kerst te vieren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.