Oostenrijk’s 1 feb. 2022 vaccinatie verplichting deadline is een luchtballon

Oostenrijk’s 1 feb. 2022 vaccinatie verplichting deadline is een luchtballon

De bevolking verplichten een expirimenteel injectie te nemen onder druk van boetes of gevangenisstraf is feitelijk een erkenning van aansprakelijkheid. Aansprakelijkheid is juist wat politici ten alle tijden willen vermijden. Aansprakelijkheid leidt tot schade vergoedingen.

Een weggevertje was dat de Oostenrijkse authoriteiten zeiden dat ze niemand zullen dwingen de gif injectie te nemen. Ze dreigen wel met boetes en roepen dat iedereen op de eeste februari geinjecteerd moet zijn.

De eerste februari is de ultieme poging om de mensen die eerder al hun pogingen hebben genegeerd toch aan de gifspuit te krijgen. Ik ben benieuwd of ze die boetes of gevangenisstraf werkelijk gaan doorzetten. Boetes of gevangenisstraf zullen tot rechtszaken leiden.

Als de slachtoffers zich goed voorbereiden kunnen ze zelfs aantonen dat de keizer geen kleren aan heeft.

De politici weten dat de gif injecties dodelijk kunnen zijn. Dat deze injecties mensen hun rest van hun leven in een rolstoel kunnen laten belanden. Wat nu zelfs in Australië gebeurd is niet fysieke dwang van injectie. Ondanks dat zelfs Andrews buiten grondwettelijke machten opeist. Hij weet dat het moment hij mensen fysiek dwing de gifspuit te nemen weet hij dat hij per definitie aansprakelijkheid is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.