Patenten onderzoeker Dr. Martin en advocaat Kennedy Jr bespreken de pharma maffia boss Tony Fauci (NiAID)

Patenten onderzoeker Dr. Martin en advocaat Kennedy Jr bespreken de pharma maffia boss Tony Fauci (NiAID)

Robert (bobby) Kennedy Jr met zijn organisatie www.childrenhealthdefense.org strijd al jaren tegen de mafia boss burocraat Tony Fauci die al 50 jaar de scepter zwaait over de NiAID en miljarden aan subsidies geeft aan gain of function onderzoek om ziekten en daarvoor weer vaccines te creëren en te patenteren om vervolgens te distribueren aan de hoogste bieder in big Pharma in een soort mafia Don omgeving.

Dr. David Martin startte zijn patenten onderzoek bedrijf in 1998 om startups mogelijk te maken geld te verdienen aan patenten. Hij weet alles van patenten af. Hij stuitte na onderzoek op de inmiddels beruchte daders achter de Covid vaccin scam.

Fauci laat biowapens maken die zeer infectieus zijn om bestaande/nieuwe vaccins te kunnen verkopen.

In Maart 2019 circuleerde er al een memo dat Moderna ook ontving dat beschreef dat binnenkort het opzettelijk verspreiden van een gemaakt SARS biowapen zou plaatsvinden. Daarop begon Moderna al met de fabricatie van mRNA spike protein vaccins en patenteerde het.

Wie stuurde deze memo naar Moderna? Ik denk dat het Tony Fauci was. Nooit was ook maar één vaccin goedgekeurd geworden die Moderna had geproduceert. Ze waren allemaal toxisch. Gates en Fauci wilde mRNA vaccins pushen om dik geld eraan te verdienen. Plenty of videos waarin Gates mRNA vaccins promoot.

Tony Fauci verklaarde in Januari 2017 tijdens een speech in Georgetown Uni. dat onder Trump een zeer besmettelijk corona virus zou opduiken (https://www.youtube.com/watch?v=C95ECjxgcJE). Hoe wist Fauci dat en is dit het bewijs dat hij betrokken was bij de scam.

Ralph Baric verklaarde in 2016 dat na de hype investeerders (zoals Gates) vanzelf zouden volgen als ze winst zagen. Het was allemaal jaren geleden gepland.

RFK Jr had het heel kort even over de GPMB, de Global Preparedness Monitoring Board. Wie zit in dat Board, en daar is ie weer Tony Fauci en verrassing: Sigrid Kaag! Verder nog muppets van de Gates Foundation en de Welcome Trust. De twee NGO’s achter de virus scam en nog het Rode Kruis en WHO.

Het is een racket, ponzi scheme om voor zichzelf miljarden aan winsten binnen te harken. Het maakt Fauci niks uit als er mensen sterven of de rest van hun leven beschadigd raken door deze moord vaccins. Fauci is de huidige Dr. Mengele.

Patenten specialist Dr. David Martin en RFK Jr bespreken de for profit scam dat burocraat Tony Fauci al decennia runt. Zie de video.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.