Kunt u het nog volgen? Dubbel geprikt + booster en nog mondluier en lockdown nodig?

Kunt u het nog volgen? Dubbel geprikt + booster en nog mondluier en lockdown nodig?

Iedereen met enige intelligentie moet het nu toch wel duidelijk zijn. Het veel geprezen vaccin werkt niet. Het beschermt niemand. Het creëert en verspreid wel mutaties én beschadigd mensen of erger.

Grootste cruiseschip ter wereld, marineschepen, alle lui aan boord volledig inge-ent en toch Covid19 uitbraak. Oh maar de gifspuit beschermd tegen een ernstig verloop van de ‘ziekte’. Vertel dat sprookje maar aan Colin Powell. Die was volledig inge-ent + booster en ligt nu drie voet onder.

Transmissie door de gifspuit is een feit. Ik krijg lichte hoofdpijn nadat ik in de omgeving van recente gevaccineerden ben geweest.

Kijk eens op de EudraVigilance website van de gerapporteerde vaccinatie schade. Het aantal doden en ernstige bijwerkingen door het mRNA vaccin in Europa blijft maar oplopen zolang men doorgaat met prikken.

Altijd zo geweest dat bij elk nieuw vaccin er ook een onafhankelijke ethische commissie ingesteld wordt die toezicht houdt op de uitrol van elk nieuw vaccin. Bij twijfel van voordeel of grote vaccinatieschade zorgt deze commisie dat de uitrol van dat vaccin onmiddelijk wordt gestopt. Een soort handrem.

Deze ethische commisie wordt node gemist want deze is in het geval van de mRNA spuit totaal afwezig. Waarom is die afwezig? Deze commissie is bewust weggelaten omdat men wist dat het mRNA vaccin dan al snel zou worden gestopt en dan vallen de beoogde winsten weg.

De slagers Pfizer/Moderna/Janssen keuren nu hun eigen vlees en kenden alle bijwerkingen al van te voren.

Ook de gruwelijke bijwerkingen lopen dagelijks op. Aangezichts verlamming, bloedstollingen in de longen. Ik ken inmiddels al enkelen in persoon of via sociale media die dit gratis voor niks erbij kregen na inenting met de ‘veilig en effectief’ mRNA gifspuit. Het was einde vorig jaar al duidelijk dat de gifspuit niets meer doet dan een asperine. En een asperine is veel veiliger.

De mRNA spuit is éen grote leugen. Het doet helemaal niks tegen wat de WHO in Mei al heeft afgeschaald als een lichte griep. Covid19 is voor de meeste gezonde mensen geen enkele dreiging. Sterker de meesten hebben het al gehad en niets gemerkt of alleen één dag een grieperig gevoel.

Een ethische commisie had al lang geleden de uitrol stilgelegd. De drang uitgeoefend door politici en de leden van het OMT om de bevolking te prikken duidt op een sinister agenda van eerder winstbejag dan gezondheid. Ik heb het RiVM hierover een brief gemaild. Ze weten ervan en toch gaan ze ermee door.

Velen in de gezondheidzorg houden hun klep dicht uit angst voor hun miezerig baantje. Ze laten zich angst aanjagen door het Ministerie. Dit maakt ze tot mede daders aan genocide. Het Ministerie en enkele OMT leden maken zich schuldig aan genocide uit winstbejag.

Er zijn nu zoveel bewijzen hiervan naar buiten gekomen dat dit niet meer ontkend kan worden. Sterker, Michael Yeadon, oud vice president Pfizer, en andere bekende namen hebben een aanklacht tegen de daders als Tony Fauci, Francis Collins, Peter Daszak, Ralph Baric, Bill Gates e.a. betrokkenen gedeponeerd bij het Internationaal Tribunaal voor Oorlogsmisdaden en genocide.

Tony Fauci stuurt ook nederlandse OMT leden aan. Marion Koopmans komt voor in de contactenlijst van Fauci en NiAID. Gommers en Kuipers weet ik niet. Sigrid Kaag zit samen met Tony Fauci in het bestuur van de WHO GPMB. Het RiVM wordt gefinancierd door Bill Gates.

Alle bewijzen zullen boven tafel komen en de uitkomst zal schokkend zijn dat deze mensen bereid zijn genocide te plegen voor 30 zilverlingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.