Covid pandemie van de sukkels

Covid pandemie van de sukkels

Antonio Costa, minister president van een sukkel eerste klas, probeert als een moronic gek overal in Portugal vaccinatie centra uit de grond te stampen en massaal portugezen te injecteren met de mRNA shitshot booster en hoopt daarmee Omikron voor te blijven.

Alleen al dit Kerst weekeinde zijn 88.000 kinderen boven de 5 jaar tot 14 jaar ingeent met de gifspuit.

Wat hij maar niet kan begrijpen is dat de mRNA injecties juist de spike proteins creëren in de lichamen van de geinjecteerde Portugezen en juist die de oorzaak zijn van de meer dan explosief gestegen meer dan 10.000 positief getesten elke dag weer.

Ook maant hij bij het op visite gaan bij familie, bineenkomsten, clubs elke keer weer testen, testen, testen met PCR (die lokaties zijn ook als paddestoelen uit de grond gerezen) of Antigen test kits.

Portugal laat elke apotheek gratis antigen test kits uitreiken maar op de luchthaven en aan de grenzen worden deze test kits niet als geldig erkend door dezelfde Antonio Costa. Hij vereist aan de lands grenzen gevaccineerd plus negatieve PCR uitslag.

En de aantallen blijven maar toenemen. Hij denkt dat de mRNA Pfizer spuit het aantal positieven doet afnemen maar het tegendeel is het geval. Ik verwacht dan ook dat de druk op de portugese gezondheidzorg fors zal toenemen door alle bijwerkingen en schade die de prik aanricht.

In Nederland voelen veel ouders niet voor het inenten van hun kinderen met de gifspuit. Ben benieuwd of Hugo DeJonge snuiver er ook zo over denkt. Uit de reacties van lezers in de leugenpers zie je ook al rdat men het spoor bijster is en de maatregelen nergens op slaan.

In Schotland eisen de schotse parlementariërs bewijs van Omikron omdat Nikola Sturgeon het land op slot wil doen. Net als in de EU. Monkee see, monkee do.

De domme sukkels die zich hebben laten inspuiten met ‘dansen met Janssen’ en braaf de QR code hebben geïnstalleerd op hun mobiel en trots er mee zwaaien bij de ingang van Horeca etablissementen en clubs hebben er nu niets aan want alle restaurants en bars zijn dicht. Ook clubs en musea zijn gesloten.

De QR code die niets bewijst doet mij denken aan ISO2001 dat in opmars kwam begin jaren negentig. Destijds was de hype ISO2001. Elke bedrijf dat niet ISO2001 gecertificeerd was werd met de nek aangekeken.

Ik kende het niet en vroeg de directie worden onze producten daar beter van? Antwoord was Nee, niet echt. Het heeft niets met onze producten van doen. Vervolgens wat heeft ISO2001 dan voor zin?

ISO2001 was een keurmerk net als de QR code dat je registratie op orde is. Je verkoopt er geen product meer door maar de klant kan ervan verzekerd zijn dat je administratie en procedures op orde zijn.

Net als de ISO 2001 werd opgevolgd door ISO9000 waarbij de klanten ervan kunnen uitgaan dat het management op orde is, zal de QR code ook wel een opvolger krijgen maar tegen die tijd zullen velen de Staat controle APP er al weer af hebben gegooid. Een relikwie uit het verleden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.