Omicron lijkt in een laboratorium gemaakt in tegenstelling tot Delta

Omicron lijkt in een laboratorium gemaakt in tegenstelling tot Delta

Volgens Dr. Robert Malone (een uitvinder van mRNA) in een interview met oud Trump adviseur Steve Bannon van de podcast ‘The War Room’ (niet te verwarren met de eerder opgerichte War Room van Alex Jones Infowars) vermoedt dat Omicron pathogen lijkt te zijn ‘cooked up’ in 2020 als variant gemaakt in een laboratorium.

Omicron kwam pas in het nieuws nadat Zuid Afrika aan Pfizer had gevraagd om hun vaccines terug te nemen! Onmiddelijk daarna begon de Westerse pers gevaarlijk Omicron rond te bazuinen! Gevraagd aan mw. Coetzee, de leidende arts in Zuid Afrika, bevestigde dit maar zei erbij dat het ongevaarlijk was.

Daarna brak de hype rond Omicron pas echt uit in Europa en Amerika. Zo kon de terugname eis worden verbloemd.

Qua mutatie zou het ook in een of meerdere gevaccineerden kunnen zijn ontstaan waar het een slapend bestaan heeft geleid tot najaar 2021. Hoe dan ook, het is een kind van de gifspuit uit Wuhan en de ideaal om de booster te verkopen.

Voor de goede orde.

Het Covid19 virus bestaat niet. Er was geen uitbraak uit het Wuhan laboratorium. Dit was allemaal bedacht om de bevolking te misleiden. De beelden uit China waren acteurs.

In Januari 2020 is het synthetisch op de computer gemaakt pathogen aangepast met Crispr software (eigendom van Facebook mede oprichter Dustin Moskovitch) en vanuit Wuhan geupload naar de server van Moderna die het in een mRNA gifspuit verwerkte en deelde met andere pharmaceuten. (bron Dr. Martin)

NiAID Anthony Fauci maakte in 2019 bekend dat Moderna de leading pharmaceut zou worden. Dezelfde burocraat verklaarde in Januari 2017 (youtube) dat er onder Trump een uitbraak van een pandemie zou plaatsvinden. Hoe kon hij dat allemaal weten tenzij hij erbij betrokken was? Het hele plan was een hype te creëeren om vaccines te verkopen.

Het SARS-CoV2 volledig synthetisch Biowapen, meer infectieus gemaakt in Chappel Hill North Carolina op basis van een echt in een laboratorium gemaakt vleermuis virus SARS-CoV1 uit 2003*, werd nadat Obama gain of function verbood in Amerika naar Wuhan gestuurd door Anthony Fauci om verder te worden ontwikkeld door dierenarts Peter Daszak en de chinese Batlady.

(*In 2003 werd HCQ wel toegestaan en bleek effectief / Cristian Drosten gebruikte dit virus voor de RT PCR test)

Dr. David Martin heeft alle patenten die hij gevonden heeft en alle data die bewijzen hoe deze potentiële volkerenmoord is bedacht en is gecreëerd nadat Fauci en Gates elkaar voor het eerst hadden ontmoet in 2000 naar alle Republikeinse Senatoren en naar het Amerikaanse Justice Department gestuurd. Die zitten erop en doen er niks aan terwijl amerikanen en europeanen dagelijks sterven aan het big Pharma Biowapen ‘vaccin’.

De bewijzen zijn door Dr. Martin persoonlijk kant en klaar aangeleverd.

2 REACTIES

comments user
Quality Manager

Dit is echt verschrikkelijk maar verklaart wel heel veel! Zoals het nu ook bij het RiVM en het OMT gezegd wordt alsof dit een verschrikkelijk gevaarlijk virus is….stelt ook deze helemaal niets voor. Dat het is gemaakt in een laboratorium verbaast me dan ook helemaal niet. De pharma lag vrijwel helemaal op zijn gat in 2019 en er moest iets gebeuren. Dit zat er aan te komen. Ik had alleen niet verwacht dat dit zo ver zou gaan. Nooit verwacht dat de NLers zo volgzaam zijn…..ongelooflijk!!!

    comments user
    Admin

    Klopt. Angst is de oorzaak. Angst om dood te gaan. Dit is een criminele overval. Ze kunnen nu niet meer terug. Omicron werd pas gelanceerd nadat ZuidAfrika Pfizer had verordonneerd dat ze geleverde vaccins moesten terug nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.