De echte reden waarom ze kinderen de mRNA gifspuit willen geven.

De echte reden waarom ze kinderen de mRNA gifspuit willen geven.

Het is een oude truuk om verantwoordelijkheid te ontlopen. Maak vaccines verplicht voor kinderen en big Pharma ontloopt hun aansprakelijkheid bij vaccin schade zoals bij wet geregeld. Dit kan niet bij volwassenen.

De pharma mafia weet dat ze gif verkopen maar willen de aansprakelijkheid niet dragen. Dit kwam uit de jaren negentig naar boven waarbij de pharmaceuten zeiden tegen de politici onthef ons van aansprakelijkheid bij vaccine schade anders kunnen we geen vaccines meer maken want het kost ons meer geld aan uitkeringen dan wij eraan kunnen verdienen.

De politici gaven big Pharma carte blanche, ze kunnen niet meer vervolgd worden, plus stelde een verplichting in voor vaccines bij kinderen zodat ze geld aan kinder vaccines kunnen verdienen.

Kinderen lopen nul risico voor familie van corona virussen vanwege hun aangeboren immuniteit.

Het resultaat was een explosie van aandoeningen als ADHD, Asperger, Autisme en andere ziekten bij kinderen dat eerder nauwelijks voor kwamen.

Pharma weet dat ze de kinderen moeten inenten met de gifspuit zodat ze niet vervolgd of aangeklaagd kunnen worden zodra de toezichthouders officieel toestemming geven voor de mRNA gifspuit. Zonder de kinderen kan Pfizer wel vervolgd worden zodra Pfizer Comirnaty gaat maken.

Pfizer Comirnaty was goedgekeurd door de FDA afgelopen maanden maar wordt (nog) niet geproduceerd door Pfizer om reden van die aansprakelijkheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.