Rutte IV gaat de WEF plannen uitvoeren

Rutte IV gaat de WEF plannen uitvoeren

Veel Minister namen Rutte 4 zijn al bekend. De bekendste muppets zijn beroeps PLO terroriste Sigrid Kaag op Financiën, Erasmus CEO Ernst Kuipers nu nog CEO (Erasmus MC u kent ze wel die van geinvesteerde belangen in de gifspuit, Osterhaus, Koopmans, gekke Gommers) komt op Gezondheidszorg. In Januari gaat Rutte IV met een lange termijn visie komen.

Rutte 3 gaf de WEF miljardairs € 653.000 van ons belastinggeld en er zijn contracten met de WEF afgesloten door topambtenaren (financiën?). WOB verzoek iemand?

Erasmus MC CEO op Volksgezondheid? Laat mij raden… Kuipers gaat verplichte vaccinatie met de mRNA gifspuit aanjagen, hij verdient er geld aan tenslotte. Erasmus MC is een vaccinatie for profit bedrijf en is één van de daders achter de Covid mafia plandemie om dik geld te verdienen over de lijken van hun slachtoffers van de gifspuit. Marion Koopmans (ook Erasmus) staat in de mailinglijst van Tony Fauci.

Na één jaar gif prikken zijn de Bells Palsy, long embolieën, hartfalen, MS, herseninfarcten niet meer te tellen. Alleen al in de EU al veel meer dan 25.000 dood en 2 miljoen of meer invalide voor het leven.

Hamas Kaag (wat kan hier fout gaan) op Financiën gaat het WEF universeel inkomen proberen in te voeren in ruil voor al uw eigendommen en bezittingen. Dat is communisme. Uw huis, uw auto en denk daarbij aan Klaus Schwab zijn mantra: ’u bezit niets (meer) en zal laboratorium voedsel eten’.

Vandaag kondigde de Engelse Transport Minister aan dat we moeten stoppen in het denken in twintigste eeuw persoonlijk auto in eigendom en dat we in groter flexibiliteit context moeten denken met laag CO2 voetafdruk. Daar is het dan. The Great Reset. Schwab marketing guru ‘You own nothing and you will be happy’.

Aan uw slaaf bestaan wordt gewerkt door Kaag. Ook gaat Kaag De Nederlandse Bank (eigenaar Weiburg familie Nassau tak WillemIII) de digitale betaalchip annex QR invoeren zodat de Staat u kunt uitmelken als gechipt vee en indien u niet doet wat de Staat wil wordt u gedebiteerd in de vorm van boetes op uw digitale munt walletchip en komt u om van de honger. Contant geld wordt afgeschaft.

2022 gaat het jaar van de waarheid worden. Wordt NL een copie van de DDR Stasi Staat? Hell No!

Ook gaat Kaag op Financiën de boeren onteigenen en de CO2 belasting invoeren. De hoop is dat Rutte IV geen lang leven is beschoren want u zal uw land niet meer terug herkennen als dit dystopisch communistisch duo klaar is met u. Nederland naar de afgrond ‘geleid’.

D66 oprichter Hans van Mierlo draait zich om in zijn graf. Zijn D66 het nieuwe Hamas NL.

Verwacht in 2022 dat er nu eindelijk eens weerstand komt van de meerderheid tegen dit krankzinnig vernietigings plan van de WEF en de ‘WEF selected before elected’ politieke muppets. Gaan de mensen in NL de marketing truuk van Schwab accepteren en medewerken aan hun eigen destructie of komen ze nu echt uit hun luie stoel en in massaal verzet?

In Amerika is de vaccin mafia al in terugtrek move. Biden liet de vaccins al vallen en nu heeft CDC Rachel Walensky (yep een jodin) en Tony Fauci ook al terugtrekkende vaccin uitspraken gedaan. Ik denk dat ze em nu aan het knijpen zijn.

2 REACTIES

comments user
admin

Kaag is een terrorist in dienst van de WEF en PLO. Vroeger heette dit landverrader.

comments user
Quality Manager

ik hoop echt dat dit waar is. Ik vind dit kabinet echt een aanfluiting. Het gaat ons miljarden kosten en heel veel jaren om het weer goed te krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.