De Pfizer trial was niet alleen onvolledig, het was bewust gefaked.

De Pfizer trial was niet alleen onvolledig, het was bewust gefaked.

Alleen relatieve effectiviteit werd gemeten en kwam uit op 95% maar de absolute effectiviteit (veel belangrijker) van het vaccin was 0.83% De trial was oorspronkelijk ingericht met een vaccin groep en placebo groep.

Er was geen ethische commisie van toezicht. Halverwege de trial werd ook de placebo controle groep inge├źnt met mRNA vaccine. Dit was totaal onethisch. De deelnemers werden niet vooraf of achteraf getest op Covid19.

Bijwerkingen werden nooit gemeten. Er was ook geen bloed onderzoek voor en na de injecties. Hoe kan je dan het effect van injectie meten? Dit is schandalig. Wat ook crimineel is dat de trial niet controleerde op transmissie.

Dit had gemoeten omdat juist transmissie het enige voordeel van een vaccine (welke dat ook is) is.

Voorkomt het verspreiding van de ziekte? Daarvoor is ook de QR code paspoort ingevoerd om aan te geven dat die persoon beschermd is voor Covid19 transmissie. Het was nooit gemeten en geen onderdeel van de Pfizer studie! Het QR (groene?) paspoort is dus zinloos.

Deed Moderna het beter? Nee de conclusie van Moderna was wij geloven dat ons vaccin beschermd tegen Covid19. Geloven doen we in de kerk.

De data onthulde duidelijk schade aan de deelnemers maar werd verborgen gehouden. Geen enkele deelnemer werd gevolgd na de trials. Ook dit is crimineel.

WHO en CDC hebben ondertussen de effectiviteit van het mRNA vaccin aangepast. Het beschermt niet tegen Covid19, het is een sympthomen bestrijder net als Asperine. Het vaccin voorkomt geen transmissie en het voorkomt ook geen Covid19. Dit alleen al is het bewijs dat de QR code groene paspoort nutteloos is.

Uitsluitend gezonde mensen werden toegelaten tot de trials. De bedoeling van een vaccin is juist het bescherming in de ouderen groep die risico lopen, boven de zeventig. De laatste groep werd niet opgenomen in de trials.

Het geheel lijkt erop de Covid19 biowapen was gemaakt om een mRNA vaccin wereldweid te verkopen die al dertig jaar nutteloos op de plank lag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.