2022 is hier en wat Covid deed in ‘20 en ‘21 was verrijken van politici en burocraten

2022 is hier en wat Covid deed in ‘20 en ‘21 was verrijken van politici en burocraten

Een goed nieuwjaar, nou niet echt. Wat de Covid plandemie en de PCR pandemie deed was het verder verrijken van corrupte politici en corrupte burocraten die zich lieten feteren door de WEF en de 1% triljonairs. Sinds Maart 2020 en Covid kon de 1% 30 miljard bijschrijven op hun konto. Hoe is dit allemaal gekomen?

De reden achter de Covid hoax is dat sinds 2008 de banken en verzekeraars failliet zijn. Lehmann Bros was een verzekeraar. Het was de enige die failliet ging in 2008 en de rest werd daarna in de lucht gehouden door Centrale Banken.

Ook de miljardairs als Warren Buffett e.a. waren failliet. Buffett smeekte Obama om ook hem een bail out te geven. Nu wordt Buffett geprezen als slimme investeerder, een gotspe. Ook de andere 1% werd voorzien van liquiditeit dankzij de Centrale Banken.

Zowel de FED, ECB, BoE en BoJ printen geld als confetti en gaven het aan de banken en hun eigenaars de 1%.

U en ik werden geplukt als kippen zonder kop. Na 2008 viel het in NL nogal mee maar toen de ECB ook aan QE (geld printen als confetti) begon in 2015 ging het snel berg afwaarts met de economie. In 2021 arriveerde het lang verwachtte inflatie spook. Je kan niet geld printen als confetti en denken dat dit goed kan gaan.

Dit was de beoogde bedoeling van de 1% Nu kon men met gratis geld van de QE Centrale Banken alle bedrijven opkopen. Dit is dan ook bijna gebeurd. Blackrock, Vanguard en Statestreet zijn nu de eigenaren van alle internationale concerns, grote beursgenoteerde bedrijven en zelfs kleine bedrijven.

Dankzij QE kon Blackrock, Vanguard en Statestreet alles opkopen. Een paar families zijn nu eigenaar van alle bedrijven ter wereld. Deze families hebben nu alle miljarden waarmee ze ook de politici, media en iedereen die wat voorsteld in de medische wereld opkopen.

Hierdoor zie je het Covid lockdown script over ter wereld toegepast.

Van welke bedrijven zijn ze nu nog niet eigenaar? Alle midden en kleinbedrijven. Waarom denkt u dat die middels lockdowns als niet essentieel werden gebrandmerkt en sinds maart 2020 worden begeleid naar een sterfhuis constructie? De lockdowns zijn niet voor de bevolking ingesteld. De lockdowns zijn ingesteld om het MKB te vernietigen.

Het is dan ook verbazendwekkend dat het MKB zich gewillig naar de slachtbank laat leiden net als de Horeca.

De reden waarom het gigantische Romeinse Rijk ineenstorte was coin clipping. Stukjes zilver werden van de munten afgeknipt. Je kunt dit fenomeen nog steeds zien in de musea. In die tijd waren de munten van echt zilver. Om deze reden zijn onze munten van nikkel legering. Onze munten hebben geen intrinsieke waarde. Bankbiljetten zijn niet meer dan bling bling schuldpapier.

Het banken systeem is een geloof systeem. Zolang de bevolking er vertrouwen in heeft.

De reden van de komst van Covid was het ineen storten van de Repo markt in december 2019. De Repo markt is waar de landen hun korte lening zaken doen. De FED heeft daarna de Repo markt in de lucht gehouden met QE geld maar dat kan niet lang vol gehouden worden want ook QE heeft zijn einde.

Covid19 was de gelegenheid voor een noodzakelijk schulden reset. Reset is eigenlijk het verkeerde woord want deze reset betekent eigenlijk u wordt kaalgeplukt van al uw bezittingen en gelden en dit wordt getransporteerd naar de 1%

Nu bijna alle bedrijven zijn opgekocht valt er niet veel meer te plunderen. De opkomst van China en Rusland laat het plunderen van Afrika niet meer toe. Afrika is niet arm. Wij houden Afrika arm door hun leiders om te kopen in ruil voor het plunderen van het rijkste grondstoffen continent in de wereld.

Het enige dat nog niet geplundert wordt is u en ik. Daar is de great reset dus voor bedoeld. Vergeet de beursen, die bestaan straks niet meer. Vergeet moderne kunst, drugs, olie. De 1% wil u gaan uitmelken en hoeden als vee.

U zal worden gechipt en getracked als vee. U zal worden gebruikt als proefkonijn middels booster injecties. Er vindt nu een transfer plaats van belastinggeld naar de pharmaceuten eigenaars Blackrock, Vanguard en Statestreet. De Rockefellers en Rothschilds zijn uw nieuwe koningen.

De 1% wordt uw nieuwe eigenaar. U als consument speelt geen rol meer. Uw nieuwe eigenaren hebben niets met consumentisme. Zij zijn kapitalistische communisten plunderaars, altijd al geweest. Een ieder die de Hollywood film Hunger Games gezien heeft weet wat ik bedoel.

De nieuw Great Reset samenleving wordt een samenleving van slaven en rijken. Een slaaf levert geld zolang die doet wat opgedragen is en een slaven leven is niets waard. Weglopen kan niet want Elon Musk is bezig de hemel vol te zetten met satellieten om u overal ter wereld 24/7 te kunnen lokaliseren.

Om de Great Reset mogelijk te maken moeten politici, burocraten en media worden gekocht. Dit is allemaal reeds gebeurd. Justin Trudeau gaf toe op video dat hij 600 miljoen had betaald aan de media om hun Covid medewerking te kopen. Mark Rutte heeft ook miljoenen betaald aan de media in NL.

De WEF wilde een symbolisch bedrag van Mark Rutte als goede wil. Het werd 630.000 euro.

Het heeft Markt Rutte en Justin Trudeau geen windeieren opgeleverd. Ook burocraten, rechters op top posities en lager zijn omgekocht. Geld is gratis voor de 1%

Met de media in de pocket zal geen enkel journalist zichzelf de vraag stellen hoe Mark Rutte een penthouse van anderhalve miljoen kan kopen van die drie ton salaris per jaar. D66 Alexander Pechtold moest het doen met een miezerig appartementje in Scheveningen en niet eens aan de boulevard.

Volgens zijn zeggen gekregen van de voormalige Canadese ambassadeur, niet voor zijn inspannen voor een EU voordeel verdrag met Canada, maar taxi diensten door Pechtold in het rondrijden van de ambassadeur in NL. Het werd geslikt als zoete koek.

Over corrupte politici zei President Truman ooit ze komen platzak naar het Capitool en verlaten het als multi miljonair. Maar maakt u geen zorgen. Elke revolutie, en de great reset is een communistische revolutie, eet eerst (executeren) hun eigen kinderen (handlangers) op.

De 1% is doodsbang voor de belt and road initiative. China en Rusland zeiden nee tegen de great reset. De vraag is wie gaan er winnen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.