100 miljard portefeuille personeel US verzekeraar meldt aantal verzekerden dood is up 40%

100 miljard portefeuille personeel US verzekeraar meldt aantal verzekerden dood is up 40%

De melding van deze verzekeraar sloeg in als een bom. De rapportage in medische bijwerkingen websites als VAERS en EudraVigilance gaven een idee maar de PCR test heeft de Covid nummers opgejaagd. De werkelijke cijfers van de verzekering rekenaars die precieze aantallen bijhouden en niet aan politiek doen.

Deze bedrijfs personeel verzekeraar is niet alleen. Hij weet van meerdere verzekeraars dat het bij hun niet veel anders is. Er is dus een veertig keer verhoging van het aantal doden. Er kan niet gezegd worden waaraan ze dood gingen. Er zijn geen post mortems.

De Covid injectie story is aan het uit elkaar vallen. Dit merk je door de tegenstrijdige berichten uit Engeland, Australië en Israel. In Engeland onderschrijven de medische authoriteiten nu de Great Barrington Declaration maar in Amerika deed Fauci en Collins alles om de wetenschappers achter deze verklaring te onderdrukken.

De verzekeraar meldt dat 10% verhoging in aantallen gedurende pandemiën mogelijk is maar 40% is ongehoord. Alles duidt volgens mij op een gerichte poging tot depopulatie middels gif injectie onder het druk van een psychologische massa psychose.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.