Frans president Macron in moment van eerlijkheid annuleert zijn kans op herverkiezing

Frans president Macron in moment van eerlijkheid annuleert zijn kans op herverkiezing

Pissing off the unvaccinated of in goed frans ‘faire chier les non vaccinés’. Interview in de krant Le Parisiën eigendom van Louis Vutton, verklaarde Emanuel Macron dat zijn beleid is om de ongevaccineerden te pesten totdat ze zich allemaal laten inenten met een synthetisch genetische gifspuit dat moord en mensen verlamd. Ondertussen zijn ongevaccineerden geen fransen.

Het gaat dus weer niet om een medische reden maar om gehoorzaamheid aan de leider, in dit geval banksterboy Macron. De nRNA injectie is een bankster ponzi scheme, een piramide spel. Een van de redenen dat iedereen de gifspuit moet nemen is de transfer van belasting geld naar de Rothschild banksters waar Macron voor werkte in het verleden.

Nu Macron duidelijkheid heeft geschapen over zijn intentie en die van de EU om ongevaccineerden te dwingen de gifspuit te nemen is Macron nu officieel een crimineel volgens de Neurenberg Code. Coercion of verplichting zonder toestemming van het slachtoffer is verboden bij wet.

Je kunt je zelfs afvragen of non citoyenne belasting moeten betalen?

Volgens Macron is 90% van de Franse bevolking ingeënt met de gifspuit die volgens de WHO Tedros niet meer is dan een Asperine. Een sympthoom bestrijder. Ondertussen zijn er 28.000 dood en anderhalf miljoen invalide in de EU volgens EudraVigilance vaccinatie schade website.

Eens even kijken wat World-o-meter schrijft over de Franse injectie graad met de gifspuit.

65.492.165 fransen leven in Frankrijk en fransen staan bekend als anti vaxxers na de schandalen van Merck en Sanofi. Officieel ‘49,56 miljoen ingeënt met de gifspuit’. 16 miljoen Fransen afzijken terwijl de marges flinterdun zijn tussen kandidaten lijkt mij geen verstandig politieke zet. Is dit het einde van Zonnekoning Macron? De vraag stellen is deze beantwoorden.

2 REACTIES

comments user
Quality Manager

Dit gaat hem zeker de kop kosten. Vrijwel geheel Frankrijk is over hem heen gevallen. Vlak voor de verkiezingen is dit toch echt wel het toppunt van stommiteit. Hieraan zie je dat deze mensen lijden aan verstandsverbijstering.

    comments user
    admin

    Inderdaad, zelfdestructie is incompetente politici niet vreemd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.