Deze had ik even gemist. Stemming over kinder inenting met de gifspuit. Et Tu Van Haga?

Deze had ik even gemist. Stemming over kinder inenting met de gifspuit. Et Tu Van Haga?

Zoals in de kop van dit artikel, de stemming in Juni 2021 in de Tweede Kamer betrof een motie van het vaccineren van kinderen die geen enkel risico lopen over een faked virus annex biowapen in de gifspuit.

Deze motie was dus aangenomen om kinderen de gifspuit te geven nog wel met ouders toestemming, dat wel.

Schandelijk klapvee dat zich inzet voor wat de data al duidelijk heeft gemaakt dat de gifspuit toxisch is en zelfs de eigen trial van Pfizer recentlijk door een WOB verzoek baar buiten gekomen is dat 70% van de kinderen in de trial myocarditis en pericarditis kregen met verschrikkelijke gevolgen voor hun toekomst.

Daarnaast zorgt de gifspuit dat de T cellen worden uitgezet die de mens beschermen tegen kanker en dan heb ik het nog niet gehad over de destructie van voortplantings organen bij vrouwen. Vrouwen worden in tegenstelling tot mannen, geboren met alle eicellen die ze tijdens hun leven dragen en de menopauze treedt pas op als alle eicellen op zijn.

Gaan we menopauzes straks zien bij kinderen? Stemming over motie van Paternotte c.s. Juni 2021.

Onthoudt de daders van de komende kindermoord! ChristenUnie is geen christelijke partij en later zullen ze zeggen we leden aan massa psychose wir haben es nicht gewust.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.