Kazakhstan en terrorist virus biowapen waar Gates voor waarschuwde?

Kazakhstan en terrorist virus biowapen waar Gates voor waarschuwde?

Recentelijk een voetnoot in de media. Kazakhstan. Interessant detail, de coup (het was een color revolution) mislukte door ingrijpen van Putin.

Er waren bij betrokken: buitenlanders, buitenlandse professionele sluipschutters (mogelijk Georgiers), ISIS terroristen, agenten provocateurs die $200,- plus vliegticket kregen. De sluipschutters hadden hun eigen wapens meegenomen en waren gekleed in Kazakh uniformen.

Het waren de sluipschutters die de Kazakh politie beschoten onder dekking van de buitenlandse betaalde agenten provocateurs. De coup mislukte en het hoofd, voormalig minister-president nu hoofd Kazakh veiligheidsdiensten werd gearresteerd.

Dit doet mij sterk denken aan de geslaagde Maidan Oekraïne coup in 2014 waarbij gekozen president Janukovic moest vluchten. Deze coup werd op precies dezelfde wijze uitgevoerd als nu in Kazakhstan en vanuit Amerika geleid door Senator McCain en State Dept. Victoria Nuland onder president Obama.

Detail, sinds januari zit Victoria Nuland weer op het State Dept.

De bedoeling van de Meidan coup was niet zozeer Janukovic maar om voor de NATO, Ruslands enige warmwater marinebasis De Krim te bemachtigen. Putin voorkwam dit door De Krim te bezetten voordat NATO dat kon doen.

Velen zullen het vergeten zijn en de Biden criminele familie waren er ook bij betrokken. MH17 zal nog niet vergeten zijn. Zowel Joe Biden als zijn zoon Hunter Biden kennen de coup pleger in Kazakhstan persoonlijk, Karim Masimov. Masimov was een zakenpartner van de zoon van de bezetter van het Witte Huis.

Ruslands pers agentschap TASS had een opmerkelijk bericht. Een amerikaans CIA biolaboratorium dat onderzoek deed naar coronavirussen in Kazakhstan (en aan slavisch gnome mapping deed), was aangevallen door de terroristen en er was een lab leak opgetreden. Hier wordt het interessant. De daders waren 3 jaar geleden al gerecruteerd. Dit was dus al lang in de planning.

Ik moest ineens denken aan de zomer 2020 youtube video tussen Stephen Colbert en Bill Gates. Colbert vroeg wat de volgende dreiging zou zijn na Covid19 en Gates antwoord met een terroristische aanval met een biowapen.

Was de mislukte coup een poging om een biowapen te bemachtigen? Ik weer het niet maar toeval bestaat niet. Is het volgende virus, een Kazakh virus?

De youtube video Colbert-Gates na de derde minuut begint Gates over een terrorist bioattack. Colbert reageert zenuwachtig lachend.

1 REACTIE

comments user
Quality Manager

Ze zijn zo overtuigd van zichzelf dat ze gewoon al uit de bus klappen voordat het eigenlijk moet. Op deze manier zijn we tenminste op tijd op de hoogte van de idioterie die ze gaan uithalen bij de overheid…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.