Covid19 gekkigheid eindigt in 2022

Covid19 gekkigheid eindigt in 2022

Van alle kanten stort het Covid19 kaartenhuis in elkaar. De WHO heeft de pijp aan maarten gegeven en schreef met de pen vol met meel dat herhaalde boosters niet het pad is waar we op moeten gaan.

Ook de EMA wijst herhaaldelijke boosters af omdat de wetenschappelijke data ontbreekt over de noodzaak ervan.

Uit Israel komt bericht van de Universiteit van Tel Aviv waar immunologen een brief hebben gestuurd naar het Ministerie van Gezondheid geef toe dat de Pfizer gifspuit heeft gefaald.

De kampioenen van massa inentingen met mRNA, Israel, Gibraltar, IJsland, Singapore, ZuidKorea hebben ook de hoogst aantal infecties en een ruime meerderheid op de IC’s zijn gevaccineerden.

In Engeland, ook een gifprik kampioen, lijkt het erop dat BoJo de pijp aan Maarten heeft gegeven. Het gaat langzaam maar Londen gaat op de Zweedse tour zo lijkt het. Laissez Fair.

Scholen in Nederland zijn weer open en ook veel winkels zijn open gegaan. Men is het zat. Stop met die onzin. Nog maar anderhalve maand geleden eiste het OMT een harde lockdown maar krabbelen nu terug met ach Covid is niet zo ernstig.

Frans president Emanuel Macron uitte deze frustratie door te zeggen dat hij de franse ongevaccineerden wilde afzijken het leven zuur wil maken. Ik denk dat hij het niet helemaal goed heeft begrepen. Het was niet Macron maar de franse ongevaccineerden die Macron afzeken door de gifspuit niet te nemen.

Dezelfde frustratie zie je ook bij Hugo DeJonge. Hij liet zich ontvallen de pest te hebben aan ongevaccineerden. Hij begreep niet waarom ze de hersenbloeding/hartfalen spuit niet wilden nemen. Dit had een intelligent persoon kunnen zien aankomen maar ja Hugo is maar een basisschool leraar.

Het is moeilijk je verlies toe te geven maar de hoax is over of ze willen of niet. Eens kijken hoe lang Covid nog op lijst A blijft staan. De Covid machine is op stoom en zal zo een twee drie niet stoppen maar het momentum is voorbij en na de zomer is iedereen het vergeten. Mondluier et all.

De Overheid verspeelde miljoenen met het Ab Osterhaus vaccin in 2011 waarvan de ontvangers nog steeds lijden aan narcolepsy. De Overheid heeft nog geprobeerd de voorraad vaccins te slijten in Afrika maar die wilden het niet hebben. Het verdween uiteindelijk naar de vuilverbranding.

Verzet tegen de Covid waanzin is de sleutel tot onze vrijheid. Niet meewerken aan de agenda.

1 REACTIE

comments user
Quality Manager

Tja het is te hopen dat dit ook inderdaad gaat gebeuren. Het is toch echt te gek voor woorden dat we in een lockdown zitten en de andere Europese landen allemaal niet!!! Hoe zot wil je het hebben? Die idioot van een Kuipers brengt het nog verder het graf in…..hij zegt te weten dat de piek half februari komt en dat dan de IC zullen overstromen met patiënten met het Omicron virus…..ha ha ha hoe gek wil je zijn!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.