En we blijven scoren op dit blog!

En we blijven scoren op dit blog!

Nog niet zo lang geleden voorspelden wij de val van Anthony Fauci in dit blog. Hij is de burokraat die gain of function (aggresiever maken van een onschuldig vleermuis virus) via een katvanger genaamd EcoHealthAlliance van Peter Daszak, financierde in het Wuhan P4 laboratorium.

De Washington DOD Inspector General gooit Tony Fauci nu onder de bus nadat Project Veritas (een pro deo journalisten organisatie) de DARPA (Pentagon wetenschappers vergelijkbaar met NASA) documenten had gekregen waarin stond dat Peter Daszak DARPA om financiƫle steun had gevraagd en DARPA dit had afgewezen vanwege de illegaliteit ervan en het risico.

Peter Daszak ging toen naar de NiAID Fauci toe en kreeg de 3,7 miljoen en later nog eens hetzelfde bedrag. Fauci heeft dit feit nooit gerapporteerd aan Trump of Congress/Senate, en onder de pet gehouden.

Nadat Gates uit het publieke zicht verdween was het al duidelijk dat Fauci de volgende zou zijn. Gaan ze Fauci voor al zijn misdaden straffen? Ik waag het te betwijfelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.