Dit is de werkelijke agenda en het is niet medisch van aard

Dit is de werkelijke agenda en het is niet medisch van aard

Veel mensen weten gelukkig ondertussen iets van The Great Reset van Klaus Schwab.

We hebben hierover al vaker geschreven. Deze reset betreft de invoering van het merkteken van het Beest. Covid paspoorten hebben niets van doen met Covid. Als dit wel zo zou zijn dan zou er ook een Hepatitis B paspoort en een Ebola of Pokken paspoort zijn en die komen er niet.

Het Covid QR paspoort heeft een financiele reden. Het nieuwe normaal is een voorgehouden worst die je nooit zal krijgen. Weiger je de booster verlies je je QR code. Het is een constante strijd voor je recht.

De vierde industriele revolutie is onderdeel van The Great Reset. Belangrijkste onderdeel is een injectable chip in uw lichaam. Dit is ook de reden dat de politiek eist dat iedereen de Covid spuit neemt. Weiger je die spuit dan wordt je buiten gesloten. Dat verklaart ook de oorlog tegen de ongevaccineerden. Schwab heeft dit al eerder duidelijk gemaakt.

Onze regering en politiek heeft het sociaal contract opgezegd. Ze werken nu voor de WEF. De WHO is zeggenschap gegeven over onze gezondheid. De EU over onze energie en bedrijfsleven.

Met deze injectable chip en alleen met die chip kun je kopen en verkopen. Het is ook een data verzamelaar van de eigenschappen van uw lichaam, volg systeem en een portemonnee.

De reden van dit alles is dat ons geld systeem in 1945 opgericht al sinds 2008 failliet is en het einde was in najaar 2019 met het instorten van de Repo markt. De Repo markt verzorgt de leningen aan regeringen.

In 1945 werd al het geld van voor de tweede wereldoorlog illegaal verklaard en iedereen kreeg tien gulden van Lieftinck. Dit gaat weer gebeuren.

De bedoeling is de vernietiging van de banenmotor het MKB. Er zal geen baan of werk meer overblijven. De transitie zal van werk en inkomen naar data en energie gaan.

Dit ook de reden dat de horeca het zwaar heeft. Nu ook weer wordt de lockdown versoepelt met uitzondering van de horeca en cultuur. Dit is niet toevallig maar by design. In toekomst is er geen cultuur, geen cafe, geen hotel. De horeca is een sterfhuis met geld toe.

Dit is ook de reden dat de Overheid is overgeschakeld van bezuinigen naar geld rond strooien omdat dit geld systeem opgeheven gaat worden. De Credit score zoals in China is de toekomst, universeel inkomen. U krijgt een aalmoes. Een slaven bestaan.

Vrijheid zal er niet meer zijn. Kunstmatige Intelligentie AI zal onze gevangenis bewaker zijn. Werk zal er niet meer zijn. Bedrijven zullen niet meer bestaan. U zal niet meer nodig zijn. Overbodig.

Doe je niet wat er gezegd wordt dan wordt je gedebiteerd op je chip dwz een schuld. Schuld krijgt een andere betekenis. Hadden we een spaar systeem gebaseerd op lenen. We gaan naar een schuld (slecht gedrag CO2 sanctie) Krediet (goed gedrag, beloning) We gaan van een vrij bestaan naar een slaven bestaan en uiteindelijk de gaskamer.

Is er een mogelijkheid dat we dit kunnen tegenhouden? Ja, niet meewerken aan deze agenda. Weiger het paspoort, weiger de injectie. Organiseer een eigen regionaal geld systeem.

Deze agenda is al heel lang onderweg. Afgelopen decennia zijn bepaalde maatregelen al ingevoerd. Al jaren geleden heeft de Tweede Kamer een digitaal geld systeem van de DNB goedgekeurd. Balkenende droeg ons zorg systeem over aan de WHO,

Het aantal geldautomaten blijft verminderen ook nadat alle geld automaten van alle banken verkocht zijn aan een buitenlands bedrijf. Straks bankieren we allemaal digitaal middels chip bij de DNB.

Werk, baan en inkomen is definitief voorbij. Energie en data is de toekomst.

Geld is geen wetenschap. Het is een geloof en vertrouwen systeem. Samen kunnen we een eigen geld systeem accepteren. Elk geld systeem is gecrashed door misbruik in het verleden en opnieuw gestart met nieuw gecreert geld. Geld is schuldpapier I O U oftwel ik ben u dit schuldig. De Utrechtse euro is zo’n initiatief. Ook vrij bij mij en FvD willen een eigen crypto munt starten om straks te kunnen overleven.

Te lang hebben wij ons suf gewerkt voor bling bling papier van de centrale bank.

Voor alle duidelijkheid. Er zijn geen wetten die uw medewerking aan The Great Reset verplichten. Niet door de regering en niet door iemand anders. Ook niet voor verplichte injecties. Het draait allemaal om uw medewerking. Werken we niet mee dan gaat het feestje van Klaus niet door.

Ik zeg niet dat er geen dwang en concentratiekampen zullen zijn. De regering zal alles doen om u te ‘overtuigen’ toch mee te werken. Vandaar ook de hetze tegen de ongevaccineerden. De kinderen moeten ze ook hebben. Zonder de kinderen gaat The Great Reset ook niet door.

De chinezen hebben destijds geen weerstand geboden tegen hun gevangenis. Wij kunnen dit nog wel stoppen. Amerika, Canada, Australië en NieuwZeeland zijn al verloren. Europa valt op zichzelf terug. Europa heeft bewezen tegen chaos en anarchie bestand te zijn. Er zal vanzelf een leider voortkomen.

Kijk de interview, de Ierse dame kent deze agenda ook. Zij zegt hetzelfde. Ik ken dit Ierse kanaal verder niet. Overigens advocaat Nürnberg 2.0 Reinier Fullmich kent deze agenda ook. Hij werd ingelicht door oud Bush onderminister voor housing Catherine Austin Fitts die tegenwoordig in Friesland woont.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.