Laatste nieuws uit Israel.

Laatste nieuws uit Israel.

Maar 45% heeft de QR code pas. 55% hebben die niet en worden beschouwd als ongevaccineerd. Zo zie je maar weer. Naar buiten toe is dat Israel het zogenaamde Pfizer succesverhaal is. 95% zou gevaccineerd zijn roeptoetert de media propaganda betaald met miljoenen belastinggeld en de NPO roeptoetert het hier.

De Israelische regering verzint van alles om de mensen aan de gifspuit te krijgen maar het lukt niet. Ook de kinder injecties lopen vast op 10% van de kinderen. Ouders weigeren hun kroost te laten inspuiten met Pfizer gif. Nu is er een wet in de maak dat de politie je huis kan binnenvallen en mensen mee kan nemen naar een Covid kamp.

Surprise surprise dit is ook al in Australiƫ, Canada, Engeland, Duitsland het geval. De agenda dus.

De groene of QR code pas heeft geen medisch doel. De agenda is dat iedereen aan de QR moet zodat de banksters de digitale munt credit score kunnen invoeren. De mondluier is slaven training als ze zelf nu toegeven dat het niet werkt. Kijk het video verslag uit Israel.

https://www.goyimtv.tv/v/1497769023/The-mandates-are-falling-apart-in-Israel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.