Miljoenen dood of voor het leven beschadigd of invalide

Miljoenen dood of voor het leven beschadigd of invalide

Misdaden tegen de menselijkheid. Dat is waar Mark Rutte, Hugo deJonge, Jaap van Dissel, Marion Koopmans, Kuipers, Diederik Gommers zich aan schuldig hebben gemaakt door op valse gronden een expirimentele synthetisch gmo middel dat nu klinisch bewezen is niet te werken om dit te pushen middels angst psychose te creƫren, gebruik van omgekochte media een psychologische oorlogsvoering te starten. Ze begonnen in Maart 2020 met het vermoorden van oudjes.

De laatste, Gommers, eiste nog maar 1 maand geleden een keiharde lockdown maar zegt nu Covid is maar een onschuldig virusje.

En dat allemaal om geld, het slijk der aarde. Ziekenhuizen zijn doods fabrieken geworden. Gezondheidzorg voor tientallen jaren vernield.

Vroege bewezen behandelingen als met SARS 2003 werden nu verboden. Mensen kregen bewust een behandeling in ziekenhuizen die tot de dood leidde. Vele huisartsen die terug grepen op de behandeling van SARS voor Covid werden bedreigd door de criminele inspectie.

Bewezen medicijnen als HCQ en Ivermectin, staan op de no1 WHO lijst van essentiele medicijnen, werden verboden. De mRNA injectie lag al dertig jaar op de plank ongebruikt.

Peter Daszak de man achter Ecohhealth alliance en de gain of function van het biowapen zei in 2016 investeerders zullen volgen als ze winst zien. De medische maffia zag een kans om dik geld te verdienen over lijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.