Wanneer komt dit nou eens in de media die we dagelijks over ons heen krijgen?

Wanneer komt dit nou eens in de media die we dagelijks over ons heen krijgen?

Homepagina » Corona » Verpleegster OLVG zwijgt niet langer: ‘Hoeveel bewijs dat het foute boel is moet er nog komen?’

verpleegster

Foto: Hospital CLÍNICCC BY-ND 2.0

Verpleegster OLVG zwijgt niet langer: ‘Hoeveel bewijs dat het foute boel is moet er nog komen?’

in CoronaMens en Dier 17 januari 2022 12:00 170 Reactieshttps://play.ht/embed/?article_url=https://www.ninefornews.nl/?p=191809&voice=nl-NL-MaartenNeural&appId=DDWzprjWc&trans_id=-MtbffPegsbZVYVl8m__

Corona is inmiddels een moddervet, zeer winstgevend businessmodel geworden. Naakte waarheid. We worden met alle niet meer uit te leggen maatregelen keihard belazerd. Genaaid en gemanipuleerd door leugens en propaganda, tot we op de knieën liggen voor het o zo foute medisch ‘deugpapiertje’. Dat schreef Louise van de Sande Bakhuyzen, als verpleegster werkzaam in het OLVG, locatie Oost in Amsterdam, aan haar goede vriend Jos de Haas, die het bericht op Facebook heeft geplaatst.

“Waarom o waarom is Nederland zo f*cking lijdzaam?” vraagt de verpleegster. “Waar is onze ruggengraat in godsnaam? Ons gezond verstand? Wanneer gaan we massaal nee zeggen tegen deze compleet onverantwoorde medische dwang? Crucify me. Ik ben klaar met zwijgen. Ik zwijg al maanden omdat er steeds mensen klaarstaan om me de kop af te hakken, de bek te snoeren.”

Uitermate domme man

“Ik zwijg niet meer,” zegt ze.

“We luisterden tot nu toe naar een uitermate domme man die niet verder komt dan een spuit met een frikandel te vergelijken en zich niet neerlegt bij het recht op lichamelijke integriteit,” vervolgt Louise. “Wiens broer een grote speler in de vaccinindustrie is.”

Enkele belangrijke passages uit het bericht van de verpleegster:

Wetenschappers die de noodklok luiden, worden geframed. Professoren en hoogleraren die hun ernstige zorgen uiten over de medische veiligheid of liever gezegd het gebrek daaraan, in dit compleet politiek opportunistisch gestuurde beleid, worden geframed en gecensureerd.

Cardiologen die genuanceerd uit kunnen leggen dat de verhoogde troponinespiegels (komt vrij bij een hartinfarct) bij de corona-infectie zelf veel minder hard pieken dan bij een hartinfarct na de spuit, worden gecensureerd. Er zijn wereldwijd duizenden myocard(hart)infarcten bij jonge mensen, ook vele kinderen, na de spuit. Maar de media houden stevig de deksel erop samen onder een ‘gezellig hoedje’ met de pharma. Belangenverstrengeling.

Het is zeer zorgwekkend

Dan hebben we het niet over de herseninfarcten en ernstige blijvende neurologische schade. Ik heb collega’s die na de eerste prikrondes in de verpleeghuizen een hausse aan herseninfarcten hebben gezien bij jonge mensen van rond de 40/50. Ik heb het over collega’s op verschillende plekken die ernstige stollingsstoornissen (trombose en embolieën) zien bij veel te jonge mensen, collega’s die veel meer pericarditis zien dan normaal. Iedere dienst in plaats van een paar keer per jaar. Maar ze mogen het verband niet leggen.

Hoeveel bewijs dat het foute boel is moet er nog komen? Nee, we blijven keihard ontkennen, want stel je voor als de ‘pharma-religie’ waar we blind achteraan lopen in opspraak komt. Dan stort het kaartenhuis in. Het is zeer zorgwekkend.

Het is geen vijf voor 12. Het is half één

Pas als het land eenmaal economisch volledig op de knieën is gedwongen, wat absoluut niet had gehoeven en compleet disproportioneel is (zachtjes uitgedrukt), ja dan is de overheid opeens de ‘goede vader’ die ons van de ondergang redt met het ‘vrijheidspaspoort’ op basis van aanhoudende en toenemende medische dwang. Vrijheid onder lichamelijke dwang? Dat is een contradictio in terminis. En dat zal ik vanuit mijn beroepseer en -eed nooit en te nimmer ondersteunen.

Helaas is het geen complottheorie, maar bittere waarheid die zich steeds meer laat zien. Het is geen vijf voor 12. Het is half één. Ze gaan niet stoppen. Nooit. Alleen wij kunnen dit nog stoppen. Door massaal en in eenheid nee te zeggen. Ik blijf bidden en hopen dat Nederland opstaat. Wake the f*ck up. Alsjeblieft. Het systeem is verrot tot op het bot en onze tijd wordt steeds beperkter. Dit is medische dictatuur.

Ik zwijg niet langer.

1 REACTIE

comments user
admin

Er worden steeds meer wakker. Vroeg of laat moet Rutte met de billen bloot. De neo communistische great reset wil MKB en boeren weg en verplichtte vaccinatie, confiscatie van bezit en eigendom, inleveren van de auto, creditscore, CO2 belasting ipv inkomsten belasting, universeel inkomen (aalmoes van de staat).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.