Tegen Gideon van Meijeren, Staatsrecht jurist, kan het 2e Kamer kartel klapvee niet op.

Tegen Gideon van Meijeren, Staatsrecht jurist, kan het 2e Kamer kartel klapvee niet op.

Brilliante aanklacht tegen het Rutte Regime over het bewust onthouden van essentiele medicijnen die als essentieel op de WHO lijst staan en bewezen effectief waren tegen de 80% identieke SARS.

In 2020 heb ik mij suf getweet over Rutte (DeJonge) en zijn buitenlandse evenknie de gouveneur van NewYork Cuomo betreffende het onthouden van HCQ en Ivermectine, essentiele medicijnen zegt de WHO, waarbij duizenden ouderen onnodig zijn overleden door hun toedoen.

Cuomo heeft inmiddels het veld geruimd maar Rutte zit er nog steeds.

HCQ wordt ook in Nederland gegeven aan mensen die rheuma hebben. Lupus, arthritis horen er ook bij maar niet Covid ondanks dat HCQ anti virale eigenschappen heeft en helpt om zink in de lichaams cellen te krijgen. HCQ is namelijk ook een ionofoor.

Ook Covid maatregelen afgekondigt waar Grapperhaus zijn gat mee afveegt, terecht omdat hij weet dat die maatregelen onzin zijn, maar wel zorgt dat nederlanders worden beboet als ze hetzelfde als Grapperhaus doen. Opvallend genoeg reageerde de beklaagde niet. Alsof het hem niets deed.

Pieter Omtzigt studeerde economie en statistiek en is niet echt een jurist. Hij zou zich bij zijn leest moeten houden en eens de RiVM statistieken tegen het licht moeten houden want het RiVM kan niet rekenen. Van Jure heeft hij geen verstand. Gideon is een scherpschutter. Hij gaat er vol in. no holds barred. Dat kent het partijenkartel nog niet.

Gezien het feit dat de gehele Justitie en OM lid zijn van D66 is er weinig kans op gerechtigheid voor de slachtoffers van het Rutte Regime.Burgelijk Wetboek Artikel 97a hij die me een in het buitenland gevestigde persoon in verbinding treedt met een buitenlandse entiteit om een omwenteling tegen de Staat tot stand te brengen…..

Het lijkt mij duidelijk dat Rutte deze wet heeft overtreden om gemene zaken met de WEF tot stand te brengen om onze democratie en de Nederlandse Staat op te heffen en een technocratie te stichten, in opdracht van een buitenlander, met een communistische inslag waarbij de burgers hun bezittingen en grondrechten worden afgepakt.

Hevige verontwaardiging in de Tweede Kamer bij het partijen kartel klapvee waarvan de meeste sociologie, e.a. schimmige nutteloze studies, hebben gestudeert, niet echt een bron van intelligentie.

TPO youtube kanaal

2 REACTIES

comments user
Quality Manager

Het is in en intriest dat Gideon nu ook weer de mond gesnoerd wordt met de mededeling dat hij tot wetteloosheid oproept volgens Vera Bergman, terwijl hij alleen maar opriep tot burgerlijke ongehoorzaamheid! Tja dat heb je wanneer er een D666 figuur voorzitter wordt van de 2e kamer…..

    comments user
    admin

    Hij is niet de enige die ze de mond snoert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.