Pfizer, Moderna, Janssen mRNA batches waren verschillend en sommige levensbedreigend en zelfs dodelijk!

Pfizer, Moderna, Janssen mRNA batches waren verschillend en sommige levensbedreigend en zelfs dodelijk!

Paardekoper, de onderzoeker die de mRNA batch nummers in verbinding met VAERS onderzocht, kwam tot de conclusie en de data is overduidelijk dat sommige batches dodelijk waren en mensen werd hun gezondheid beschadigd voor het leven.


Rechter statistiek toont overduidelijk opzet aan. De dodelijke batches op de schuine lijn zijn respectievelijk Pfizer dan een pauze dan Moderna dan weer een pauze dan Janssen. Dit deden ze om hun opzet minder opvallend te maken. Dit is moord met voorbedachte rade.

Het was duidelijk gepland omdat deze pharmaceuten niet tegelijkertijd deze dodelijke batches verspreiden maar met tussenpozen en achter elkaar. Zij gingen te werk alware de massa injecties tegen Covid (een leugen) één groot medisch expiriment is terwijl de Overheid bezig was de bevolking deze dodelijke injecties dwingend op te leggen.

De ongevaccineerden hadden gelijk door de mRNA gifspuit te weigeren. Dit is een groot dodelijk medisch expiriment afgedekt door propaganda en ze kunnen dit ongestraft doen tenzijn voorbedachte rade kan worden aangetoond.

Paardekoper heeft dit nu aangetoond. Pfizer, Moderna en Janssen zijn mafia gestylede moordenaars op een schaal groter dan Hitler Duitsland.https://www.ukcolumn.org/community/forums/topic/interesting-spreadsheets-re-jab-toxicity-in-vaers-data/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.