Uitvinder van mRNA en bezorg systeem laat de hamer vallen op het mandaat

Uitvinder van mRNA en bezorg systeem laat de hamer vallen op het mandaat

Dr. Robert Malone laat de hamer vallen op verplichte inenting met een expirimenteel niet werkende gifspuit. En inderdaad, ethiek is compleet afwezig en Nurnberg mag niet vergeten worden.

De ethische regels zijn veel belangrijker dan de uitrol van een vaccin. De Pfizer, Moderna, J&J injectie beschermd niet tegen transmissie, het voorkomt niet infectie, het voorkomt niet ziekenhuis opname en men kan er nog steeds aan overlijden. Zo wat nut heeft deze spuit voor mensen die kwetsbaar zijn of gewoon gezond.

Kort interview van Foxnieuws Tucker Carlson met Dr. Malone. Nurnberg is aan de orde hier. Het moet gezegd worden. In America komt het nu aan de orde. In Nederland wil de kamer voorzitter het er niet over hebben en snoert de volksvertegenwoordiger van het FvD de mond door de micro uit te zetten.

Gideon van Meijeren is nota bene een staatsrecht jurist. Als er iemand dit kan weten is het Gideon want hij heeft dit gestudeerd.

https://www.mediamatters.org/fox-news/tucker-carlson-compares-vaccine-requirements-nazi-and-imperial-japanese-army-medical

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.