Rutte WEF regime houdt de Covid hoax levend tegen alle weerzin van de burger in

Rutte WEF regime houdt de Covid hoax levend tegen alle weerzin van de burger in

Vandaag weer meer ‘versoepelingen’ aldus het Rutte regime. Ik denk dat inmiddels niemand zich er ook maar iets van aantrekt. Vele burgemeesters hadden de versoepelingen die Rutte vandaag aankondigt al doorgevoerd door niet meer te handhaven.

De reden die wordt gegeven is dat het RiVM de cijfers weer eens niet op orde had en net als in Maart 2020 de reken modellen, op basis van bagger in is bagger uit, 100% ernaast zat. Wanneer stoppen ze eens met die rekenmodellen. Vanaf maart 2020 al zitten ze er elke keer falikant naast.

De rekenmeesters in Engeland bij het shit Imperial College met die gek professor Ferguson die de lockdown had uitgevonden dat wereldwijd werd toegepast zaten ze er elke keer ook 100% naast. Gooi die rekenmodellen in de prullebak. Het is zinloos.

De horeca zit nog steeds in de massa psychose en laat zich naar de WEF slachtbank leiden. De enige versoepeling is dat de horeca weer open mag tot 22:00u. Valt mij trouwens op dat de mondluier niet is genoemd.

De WEF QR code blijft verplicht dus over wat voor versoepelingen hebben we het dan? In Engeland, Ierland en Schotland is de QR code afgeschaft om reden dat het een burocratisch zinloos instrument is dat niets bewijst.

Als we met zijn allen doen wat Rutte zegt dan heft hij misschien later de rest van de maatregelen op.

In Frankrijk smeekt Macron om te worden afgestraft in het stemhokje omdat hij maar blijft doorgaan draconische maatregelen door te voeren tegen beter weten in.

Ik zal het maar niet hebben over Oostenrijk dat ze nazi verleden eer aan doet alhoewel de regering daar de komende impf pflicht heeft opgeschoven naar 1 Maart, puur uit paniek. Ook ongekozen Draghi in Italië blijft gewoon doorgaan. Hij heeft geen last van verkiezingen want die zijn afgeschaft. Italië is een bankiers gecontroleerde staat geworden.

Rutte en Kaag houden de moed erin om de WEF idioterie the blijven doorvoeren, maar de vraag voor afschaffing van alle maatregelen klinkt luider nu het Verenigd Koningrijk het voortouw heeft genomen en een precedent heeft geschapen.

Als zo vaak in de geschiedenis hebben burocraten gegokt en verloren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.