De WEF invloed op parlement en regeringen is vele malen groter dan gedacht

De WEF invloed op parlement en regeringen is vele malen groter dan gedacht

Ik vond een video waar Klaus Schwab pocht dat hij meer dan de helft van alle politici ter wereld in parlement en regering in zijn zak heeft. Allemaal als WEF young global leaders getrained. Klaus Schwab noemt Covid een kleine opening om TheGreatReset te kunnen invoeren.

Schwab noemde zelfs Vladimir Putin als getraind young global leader, Merkel, Trudeau en Macron. Wie nog meer in Rusland en China is een young global leader getrained door de WEF? En in Frankrijk? LePen? In Nederland? Wilders? Ik ben nu nergens meer verbaasd over.

Geen wonder dat toen Covid kwam alle politiek leiders als ware uit hypnose werden gewekt en met zijn allen begonnen aan het uitvoeren van TheGreatReset. Het schetst dus geen verbazing dat de Covid maatregelen als lockdown en sluiten van niet Wallstreet genoteerde bedrijven tegelijk over de hele wereld werd uitgevoerd.

Iedereen moet geprikt met de gifspuit. Hoe je dat voor elkaar krijgt moet je zelf weten maar de WEF opdracht is dat iedereen moet geprikt en hun dna moet transhumaan worden dwz niet meer van God maar synthetisch.

WordPress is een waardeloze editor. Ik ben uren bezig geweest deze Tweet in de blog te krijgen. Staat er nu dubbel in. WordPress is 👿👿👿👿

2 REACTIES

comments user
Qualitymanager

Dat verbaast me helemaal niet. Toch gaan ze nu toch wel bang worden. De eerste aanklacht is inmiddels neergelegd bij het Internationale Hooggerechtshof in Den Haag.

    comments user
    admin

    In de EU muv Denemarken blijven ze doorgaan met prikken terwijl de engelse wetenschappelijke data aangeeft de boosters doen maar 6% tegen mutaties. Dit is dan ook de reden om te stoppen in Engeland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.