Museumplein is alleen verboden voor anti vaxxers en anti lockdown demonstranten

Museumplein is alleen verboden voor anti vaxxers en anti lockdown demonstranten

Vandaag weer een typisch voorbeeld van hoe burgemeester Halsema optreedt.

Anti vax anti Covid anti WEF verboden en erop slaan met harde hand. Straat afzettingen, waterspuit, politiehonden, marechaussee, mobiele eenheid, vliegtuigje boven het Museum plein.

BLM demonstraties, andere demonstraties of acties als vandaag vrouwen voor vrijheid, braderie voor toeristen geen probleem. Geen politie te zien. Geen afzettingen. Marechaussee of Mobiele Eenheid niet te zien. Niets van dat al. In 2021 werd het Museumplein afgesloten voor een opknapbeurt aldus Halsema. Het ziet er nog steedds hetzelfde uit als in 2020.

Zou mij niet verbazen als Groen Links vh CPN Halsema ook in het klasje van Klaus Schwab heeft gezeten. Young global leaders. Ergens in de jaren negentig.

2 REACTIES

comments user
admin

Meer dan de helft van alle politici, medisch personeel en het journaille hebben in het klasje van Schwab gezeten werken mee met de WEF om hun eigen gevangenis te creƫren

comments user
Qualitymanager

Dat klopt. Halsema stond vooraan bij de Black Live Matters en nu voor de vrouwen beweging kon ze zogenaamd niet komen want dat kon ze niet maken in haar positie als burgemeester…..pffffft hoe verzint ze het!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.