En weer kreeg dit blog gelijk ondanks politiek en media leugenaars.

En weer kreeg dit blog gelijk ondanks politiek en media leugenaars.

In 2020 waarschuwden wij al dat de QR pas tijdelijke geldigheid zou hebben. Deze blijkt nu na vandaag precies 9 maanden te zijn.

Weet u nog wat het Rutte Regime claimde? Neem de spuit en dan keert het oude normaal weer voor u terug en hoeft u nergens meer mondluiers te dragen of een PCR test te doen voor toegang. Dansen met Janssen. Neem de fricandel. Over boosters werd niet gesproken.

Net vandaag door de Tweede Kamer gejast ondanks tegenstribbelend CDA en CU. Faux Pas Christenen die meewerken aan het merkteken van het Beest. De profetie bevestigd.

De booster niet genomen? Zeg maar dag tegen uw groen vinkje. U bent weer ongevaccineerd.

Ik vind heb prima want zo ondergraaft het Rutte Regime de eigen WEF agenda. Meer en meer zullen QR code gebruikers zien wat het werkelijk is. Pissen op de ongevaccinneerden en gevaccineerden dus iedereen.

Uiteindelijk zal de WEF niet alleen de burgers maar ook de politici uitkotsen. Een communistisch transhumaan technocratie is als een hakselaar. Het vermaalt iedereen. Geen uitzonderingen.

2 REACTIES

comments user
Qualitymanager

Nee hoor, je zit er naast. De geldigheid wordt binnenkort 6 maanden. Het wordt dan gelijk getrokken met de EU….aldus Rutte en Kuipers!!!

    comments user
    admin

    ja nu wordt het zes maanden. Mijn punt is er was vooraf niet over een geldigheid met de gevaccineerden gecommuniceerd. Bij een echt vaccin wordt dit wel gedaan. DTP is 15 jaar geldig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.