We leven in een tijdperk van de nieuwe Verlichting.

We leven in een tijdperk van de nieuwe Verlichting.

De nieuwe Verlichting waar de bevolking leerde dat een log groot Overheids apparaat, juridisch apparaat gehouden aan het Overheids apparaat met een waterhoofd, een burocracy dat denkt alle europese landsbesturen te kunnen overnemen, een groot commercieel medisch apparaat dat faalde in haar kern activiteit, breng geen schade aan, niet de oplossing is zoals het ons beloofd was.

Kans om een nieuwe samenleving te stichten waar de mens en niet het apparaat of het doel centraal staat. Meer en meer mensen zien dat het anders moet en die kans wordt ons nu geboden.

De menselijke maat. Te beginnen met banken zonder winst oogmerk zodat mensen met crimineel verkregen geld niet gratis geld bij kunnen lenen om invloed te kopen en zo ongestraft hun crimineel gedrag verder ongestraft uitbouwen.

Een kleine Overheid voor de mensen waarbij terugkoppeling voorop staat i.p.v. buitenlandse belangen dienen. Een juridisch apparaat dat de grondwet respecteert en niet zich laat omkopen. Een dokter die niet denkt wat kan ik aan dit persoon verdienen maar hoe kan ik die persoon het beste helpen.

In de komende jaren zal menigeen erachter komen te zijn voorgelogen door een Overheid en hun eigen huisarts. Dat zal een schok zijn voor velen. Niet voor allen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.