Big Pharma is nog lang niet klaar met de wereldburger.

Big Pharma is nog lang niet klaar met de wereldburger.

Stilte voor de mRNA gifspuiten storm. Nu de Covid scam op z’n einde loopt, Engeland, Denemarken, Zweden, Finland en Zwitserland hebben de Covid PCR plandemie vaarwel gezegd, big Pharma en hun gekochte burocraten zijn nog niet klaar met de bevolking en de kansen hun afzet van wel of niet verplichte inentingen voor te zetten.

Sterker, de pharmaceuten zijn zwaar aan het investeren om miljarden dosis van nieuw ontwikkelde mRNA gif prikken tegen herpes, Zika, seizoens griep, Hiv, Ebola, HRV en wie weet wat nog meer gif cocktails te ontwikkelen. Ook combi mRNA prikken als griep, covid en herpes tegelijk zijn in ontwikkeling naast mRNA prikken tegen kanker.

Hun afzet markt is dankzij de Covid scam, uitgebreid naar de gehele wereld bevolking en niet alleen beperkt tot kinderen. Daarbij moet wel vermeld dat Covid, Zika, Ebola, HiV alle in P4 laboratoria zijn ontwikkeld en niet in natura voorkwamen.

Niemand weet wat amerikaanse en chinese P4 laboratoria, gespecialiseerd in gain of function, nog meer in de pijplijn gereed hebben om los te laten op de wereld bevolking. Covid19 zal zeker niet het laatste gecreerde virus zijn. Aps het aan pharma ligt wordt de bevolking nog jaren als proefkonijn gebruikt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.