De Club van Rome, de lui achter begrensde groei en depopulatie.

De Club van Rome, de lui achter begrensde groei en depopulatie.

De Club van Rome, de denktank achter WEF Klaus Schwab TheGreatReset. De Club van Rome werd opgericht door elitist Aurelio Peccei en (Tavistock lid en vijand van de mensheid) Alexander King o.a. initiatief nemer van de NAVO.

Weinigen weten dat er ook een derde oprichter was bij de naam van David Rockefeller, de man die zich liever op de achtergrond beweegt.

De Club van Rome had als doel om een methode van bevolkings beperking te bedenken uit een filosofie van limited growth, beperkte groei. I.p.v. de God van veelvoud waren dit aanhangers van een doctrine van schaarste gebaseerd op een lineaire denkbeeldige lijn van economische en voedsel groei en een exponentiele groei lijn van de wereldbevolking.

Op een denkbeeldig punt ontmoeten die twee lijnen elkaar waarna sustainable growth niet meer mogelijk zou kunnen zijn. Daar komt dus de slogan sustainability vandaan. Het zijn allemaal hersenspinsels zonder enig wetenschappelijke basis.

Uit logisch oogpunt zou na die denkbeeldige kruising de bevolking simpelweg moeten uitsterven. Dan is het doel dus bereikt zou je zeggen. Ze hoeven niets te doen. Vijftig jaar later bleek deze hypothese bullshit. Er is geen grens aan groei.

De conclusie van de Club van Rome was aldus de mens is de vijand. Men kwam daarop met als oplossing de CO2 hoax. Uiteindelijk zou de CO2 tax de globalisten meer opleveren dan de handel in olie en opium gecombineerd. In de zeventiger jaren was het global cooling. In de tachtiger jaren global warming en nu climate change.

Zoals, Jacques Attali, adviseur van frans president Mitterand, ooit zei. We kunnen mensen natuurlijk niet zomaar ombrengen (naast abortus). We zullen een virus moeten vinden die mensen bang maakt en de dommen zullen voordringen om hun depopulatie spuitje te ontvangen.

Elk bedrijf, elke huishouden, elke persoon zou natuur belasting moeten betalen. Tevens zouden nationale staten moeten investeren in groene groei.

Ipv de schepping die de natuur ondergeschikt heeft gesteld aan de mens draait de Club van Rome dit om. Destijds (1981) leefden 4,5 miljard mensen op de wereld en dat zouden er nog maar 500 miljoen mogen zijn.

Om de Club van Rome idee en TheGreatReset mogelijk te maken moest het obstakel De Roomse Kerk hiermee akkoord gaan. Het Vaticaan ging onder alle voorgaande pausen niet akkoord. Dat was ern probleem. Deze Jesuiten paus Bergoglio ging wel akkoord. Bergoglio was paus geworden na een ‘staatsgreep’ tegen paus Benedictus.

Interview met een oprichter van de Club van Rome. Hij heeft het in dit interview over peasants. Dit geeft al een idee hoe elitair die Club is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.