De Staat is er niet voor u. De Staat is er voor de Bankiers.

De Staat is er niet voor u. De Staat is er voor de Bankiers.

Frederique Hayek maar ook anderen schreven er boeken vol mee. De Staat is een fraude construct. Democratie is de mantel die deze fraude constructie moet verbloemen door mensen het idee te geven dat ze mee kunnen beslissen wat zeker niet de werkelijkheid is.

Let wel, demokratie is een zorgvuldig gecreerd psychologisch concept dat al zo oud is als de tijd van na de Zondvloed. Politiek en Media gaan daarin samen als paard en wagen.

Waarom zou je belasting moeten betalen aan een club die niets anders doet dan buitenlandse belangen te dienen. Plato had zo zijn bezwaren tegen demokratie. Ironisch genoeg was het demokratie die tot zijn executie leidde.

Demokratie is een bewust gecreerd stelsel gebaseerd op ying en yang, thesis en anti-thesis, wit en zwart. Of zoals mijn moeder altijd zei: ’het is alsof je door de kat of hond gebeten wordt’ , ‘gebeten wordt je’.

Democratie is een illusie waarbij de meerderheid van ongeletterden of dommen zich laten manipuleren (door de gekochte media) niet gehinderd door enige kennis verstrekkende maatregelen aan de rest te kunnen laten opleggen gelijk Darren doen in een bijenkolonie.

In Plato’s grot staren de psychologisch gevangen dommeriken naar de 24/7 beelden van de media en zijn daardoor niet in staat hun blik te verruimen met de werkelijkheid van buiten de grot. Men zit gevangen in de Matrix. In Nederland vervuld de NPO of NOS deze functie.

Ik hoef nog maar weer eraan te herinneren dat de reden waarom de zeezenders moesten verdwijnen was niet omdat ze muziek uitzenden van zee, want dat deden ze al illegaal langer dan 10 jaar, maar het feit dat ze nieuws gingen uitzenden. Nieuws is het monopolie van de Staat.

De Staat kan daarin geen concurrentie dulden. Dit verklaart ook de gecreerde ophef over Russische mis informatie als de politici het hebben over een tegen geluid. Dit geldt in de europese unie als het anti Covid sociale berichten betreft maar ook nu weer in Canada waar de WEF regering van Trudeau Rusland beschuldigt van het organiseren van het truckers convooi terwijl dit aantoonbaar een eigen burger initiatief is. GoFundMe is blijkbaar gehouden aan de Staat.

Iedere nieuwe media dient zich aan de Staat te conformeren anders wordt het niet toegestaan. Hetzelfde gebeurde met de DSB bank van Scheringa. Hij deed precies wat de andere banken ook deden, hypotheken koppelen aan levensverzekeringen maar Dirk moest verdwijnen. Hij was een vreemde eend in de bijt. Daarbij is het feit dat alle banken dezelfe eigenaar hebben en zelfs de DNB is geen Staats eigendom. Dirk was de eigenaar.

De Staat is een illusie. Thorbecke zal waarschijnlijke goede intenties hebben gehad want onze gondwet is een juweeltje. Blijkbaar waren de Elite families destijds (nog) niet zo machtig als nu. De Staatse taak is een werkzaam bijenvolk te onderhouden in een slaafs bestaan gedomineerd door financiele schulden met een steeds kleiner vangnet van uitkeringen om toch vooral de bevolking in de Matrix te houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.