Het eerste covid-tribunaal gaat van start: ‘Eindelijk! Kijken!’

Het eerste covid-tribunaal gaat van start: ‘Eindelijk! Kijken!’

Zaterdag is het eerste covid-tribunaal van start gegaan. Een groep bestaande uit 11 advocaten en een rechter uit Portugal is een strafrechtelijk onderzoek begonnen. Al het beschikbare bewijs van misdaden tegen de menselijkheid zal worden gepresenteerd aan een jury, in dit geval de burgerbevolking.

Het strafrechtelijk onderzoek is van het volk, door het volk en voor het volk. De groep heeft besloten om het onderzoek buiten het systeem uit te voeren, aangezien geen enkele rechtbank bereid was om de zaak in behandeling te nemen.

Aanklachten

De groep stelt in een verklaring dat overheden onder invloed staan van corrupte en criminele machtsstructuren. Ze hebben een pandemie geënsceneerd die jarenlang is voorbereid. Ze hebben paniek aangewakkerd om het volk zogenaamde ‘vaccinaties’ te laten nemen, die inmiddels extreem gevaarlijk en zelfs dodelijk zijn gebleken, aldus de advocaten, die tijdens het tribunaal worden bijgestaan door een aantal zeer gerespecteerde wetenschappers en experts.

Het proces moet gaan leiden tot aanklachten tegen de mensen die zich schuldig hebben gemaakt aan deze misdaden tegen de menselijkheid.

De betrokken advocaten: Virginie de Araujo Recchia uit Frankrijk, Claire Deeks uit Nieuw-Zeeland, Viviane Fischer uit Duitsland, Reiner Füllmich uit Duitsland, Ana Garner uit de Verenigde Staten, Renate Holzeisen uit Italië, Tony Nikolic uit Australië, Dipali Ojha uit India, Dexter L-J. Ryneveldt uit Zuid-Afrika, Deana Sacks uit de Verenigde Staten en Michael Swinwood uit Canada. De rechter is Rui Fonseca E. Castro uit Portugal.

“Eindelijk! Het eerste grote ‘coronaproces’ onder leiding van Reiner Füllmich gaat van start in Duitsland. Kijken!” reageert FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen. FVD-voorman Thierry Baudet voegt toe: “Eerste covid-tribunaal gaat van start.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.