Waarom importeren van kansloze economische vluchtelingen vermomd als Asylzoekers?

Waarom importeren van kansloze economische vluchtelingen vermomd als Asylzoekers?

Robotizering is al lang geen achterhaald concept meer. Genoeg bedrijven maker er meer en meer gebruik van. Voor baanzoekers de vraag die hen bezig houdt is, is mijn CV wel voldoende om een baan te vinden.

Schoonmaker is zo’n beetje wel het laatste beroep open voor de ingeschoolden, dus wat moeten win met militaire leeftijd geimporteerde gelukszoekers uit Afghanistan en Afrika?

Onder het mom de Staat der Nederlanden BV heeft jonge mensen nodig om toekomstige banen te vullen en om het AOW systeem in stand te houden. Gelukzoekers die niet eens kunnen lezen en schrijven? Wat voor bizarre strategie is dat?

De werkelijke reden achter deze importen is om de Natie staat te ondergraven. De Europese Unie heeft als doel het Kalergi Plan, een plan om alle nationale staten op te heffen. Dit gaat niet zonder slag of stoot. De bevolking wil dit niet.

Hoe handig is het dan om met gemeenschaps geld de armen en criminelen van Midden-Oosten, Afrika en Afghanistan middels een propaganda verhaal met geld toe en u hoeft nooit meer te werken, gratis huis, gratis voorzieningen compleet met universeel inkomen te lokken.

Brochures en video’s die melden dat de steden in het Westen ontvolken door gebrek aan bevolkingsgroei. Om de mensen over de streep te trekken te emigreren naar het Westen worden gratis Mastercard creditcards uitgedeeld in die arme gebieden om de lange reis en mensen smokkelaars te betalen. Eenmaal hier wordt hun de werkelijkheid duidelijk.

De Europese Unie kan alleen maar slagen als de bevolking meewerkt. De europese inlandse bevolking wil geen europese superstaat of vreemde buitenlanders. In 2050 zullen de geimporteerde buitenlanders in de meerderheid zijn in de meeste lidstaten.

Als gebruikelijk slaat Ben Garrison de hamer op zn kop. Merkel kreeg de Kalergi onderscheiding na de succesvolle 2015 invasie in Duitsland van ’1,5 miljoen syrische vluchtelingen’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *