Het nieuwe normaal

Het nieuwe normaal

In Maart 2020 begon Mark Rutte ineens het te hebben over Het Nieuwe Normaal. De Koning reageerde daar op 4 Mei 2020 op met ‘niet normaal maken want niet normaal is’. Arme Willem-Alexander was blijkbaar niet voortijdig door zijn moeder geinformeerd.

Bij de Bilderberg conferentie praten ze nergens anders over.

De term Nieuwe Normaal blijkt een al oude term te zijn. In een Merck document uit 6 januari 2004 wordt er al gesproken over het nieuwe normaal mbt tot het dwingend opleggen van een universeel vaccin. Een nieuwe cashcow voor big Pharma en stakeholders.

De griep vaccin was in 2004 op sterven na dood en was voorheen de cashcow voor de Pharmaceutische industrie. Men zocht een media hype zodat mensen zich in drommen zouden melden voor een prik.

Volgens Mark Rutte zouden wij getroffen zijn in Maart 2020 door een vreselijke ziekte Corona, een nieuw virus. Dit was een leugen. Het mRNA vaccin was oorspronkelijk ontwikkeld voor honden en konijnen ziekten. De spike protein vaccin was gepatenteerd op 28 Januari 2000 door Miller Clapper Reed en Jones in US patent 6372224.

Wij zijn dus allen voor het lapje gehouden door de politici, medische authoriteiten en de pharmaceutische industrie. Er was geen zoektocht naar een vaccin tegen Corona. Het bestond al 22 jaar.

Nog zo’n myth. Een AMC verpleger wist mij te vertellen dat Corona pas sinds 2000 bestaat. Ik kon de arme man vertellen dat de Babyloniers, Egyptenaren en Romeinen er al last van hadden.

Corona is een familienaam voor griep virussen als Rhino, Influenza A en B. Er was dus geen novel virus. De lui die deze letterlijke gifspuit genomen hebben vielen voor de media hype.

Een oplichtings praktijk met winst oogmerk. Dat laatste heb ik ook geschreven in een email aan het RiVM. Geen reactie erop gekregen.

Ik vond het al merkwaardig in maart 2020. We moesten wachten op een vaccin want dat was de oplossing terwijl er nog nooit een succesvol werkend griep vaccin was ontwikkeld. En dat terwijl er prima goedkope WHO A lijst medicijnen bestonden als Ivermectine en HCQ.

En nu zou mRNA de gouden greep zijn? Ik hoorde Bill Gates, Anthony Fauci aan en begreep dat er niets klopte aan wat ze te vertellen hadden. Laat staan de sprookjes van Rutte, DeJonge, Van Dissel en Marion Koopmans.

Het is niet te bevatten dat bovenstaande namen en ook anderen bereid waren om hun mede nederlanders te verkopen als labratten voor een paar extra nullen op hun bankrekeningen. Zij zijn volkomen van God los.

Zij hebben geen mededogen voor hun naasten, met satanisch genoegen voeren ze hun opgelegde opdrachten uit. Ze verkochten hun ziel aan de duivel en zullen voor eeuwig branden in de hel.

Allemaal onderdeel van de media hype om mensen via op de mouw gespelde sprookjes aan de gifspuit te krijgen. En de miljarden stroomden binnen. Vele zijn schatrijk geworden over de lijken van oudjes.

En dan nog de economische schade veroorzaakt door de Bende van Vier. Bedrijven failliet. Levens verwoest. Miljarden in schade veroorzaakt wat niet meer kan worden terug verdient.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.