Rutte en de Covid scam

Rutte en de Covid scam

WEF trainnee Mark Rutte, al ontkend hij Klaus Schwab te kennen of ooit in Davos te zijn geweest, de beelden ervan spreken boekdelen. Pinokkio is niet in een leugen gestikt. Ik begrijp ook niet hoe andere politici met hem kunnen samen werken tenzij ze allemaal pinokkio’s zijn.

Vanaf vandaag zijn er 500.000 QR codes vervallen. Hun groene vinkje is nu rood. Ze zijn terug naar af en weer ongevaccineerden. De meesten ervan namen de prik om weer naar het museum te kunnen of in een restaurant te kunnen dineren. Gezellig niet en dat voor een prik.

Tenzij ze alsnog de booster nemen, die ik niemand kan aanraden, kunnen ze hun groen vinkje tegoed weer opladen. Een jaar geleden zei Pinokkio dat als je de prik neemt, alles weer normaal wordt. Geen mondkapje, geen anderhalve meter, geen verboden horeca bezoek.

Dan de horeca. Door mee te werken aan de QR code hebben ze hun eigen graf gegraven. De 500.000 namen juist de prik om weer Horeca klant te kunnen zijn. Die vallen nu weg.

Mogelijk dat deze mensen nu de schellen van de ogen vallen of niet. Het moet toch duidelijk zijn dat wat we in dit blog toen al beweerden dat mensen een vette worst werd voorgehouden die uiteindelijk pure propaganda bleek te zijn.

De gifspuit werkt niet, nog steeds worden de IC’s bevolkt door gevaccineerden, het voorkomt geen verspreidingen van ’besmettingen’ en hoeveel zijn er al aan gestorven? We weten het niet want het RiVM publiceert geen echte gemeten data. Al vanaf Maart 2020 niet. Hun gegevens zijn zo gaar dat je er een vork in kan prikken.

Nog steeds wacht ik op hun rapport over de 2020 lockdowns effectiviteit met betrekking tot het voorkomen van Covid19. Over de laatste lockdown heb ik het niet eens. Vanuit het buitenland komen die rapporten wel binnen.

Johns Hopkins Universiteit, deelnemer aan Event2001 in najaar 2019, kwam vorige week uit met een vernietigend rapport over lockdowns, mondluiers en anderhalve meter. De werking ervan was nul,nul. De propaganda media bleef hier stil. Het RiVM bleef stil, de politici bleven ook stil over dit rapport.

Het Rutte regime wil nog steeds van 3G naar 2G, sluiten lockdowns niet uit en mondluiers blijven. Rutte kan wel zeggen dat hij de WEF niet kent maar hij voert hun Agenda wel degelijk uit. En Kuipers? Het benoemen van één van de stakeholders in ‘het vaccin’ als Minister van Volksgezondheid is een wanhopige poging de Covid trein op de rails te houden.

1 REACTIE

comments user
Mark

Thanks for your blog, nice to read. Do not stop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.