Verloren Covid strijd wordt ook Kuipers duidelijk

Verloren Covid strijd wordt ook Kuipers duidelijk

Het draagvlak voor de bizarre Covid maatregelen is als een smeltende ijsschots. De daders weten niet hoe gauw ze de walkant moeten bereiken. Was Kuipers 1 week geleden nog fel op het invoeren van 2G, nu is hij ineens voor de afschaffing met tegenzin welliswaar van wat ze nu noemen ‘versoepelingen’.

De anti QR actie van Mona Keijzer heeft een onverwacht groot effect op de Covid gekkies als Rutte en Kuipers. Deze actie nadert nu de miljoen ondertekenaars. Rutte en Kuipers zien de bui al hangen en hebben hun politieke knopen geteld en kiezen voor de vlucht voorwaarts.

Rutte verklaarde onlangs geen voorstander meer te zijn van de QR Code en Kuipers stribbelt nog tegen maar de QR code is al zo dood als een pier.

De Horeca, Fitness en Evenementen sector mogen Mona Keijzer wel op hun knieen danken. Zij heeft voor elkaar gekregen wat de sector zelf niet wilde doen. Verzet bieden.

Verzet tegen de geplande destructie van hun eigen industrie. Slappe knieen en het slaafs ondergaan van zinloze politieke oekazes waarvoor nog steeds geen wetenschappelijke onderbouwing voor is geleverd.

Ik heb dan ook geen enkel respect voor de Horeca en de andere getroffen sectoren. Ze mogen van mij allemaal failliet gaan.

Als ik lees dat de PKN kerken openstelde als vaccinatie centra dan kan ik alleen maar concluderen dat ze niet christelijk zijn. Dat roep ik al sinds de zeventiger jaren maar de Covid hoax bevestigde dit nog eens extra.

Ik verwacht dan ook dat de QR code binnen enkele weken zal verdwijnen. Denk overigens niet dat ze niet met een andere toepassing zullen komen om dezelfde QR code weer in te voeren voor bijvoorbeeld CO2.

Voor online bankieren gebruiken we de QR code tenslotte al een tijdje. De Banksters zullen het niet willen opgeven. Tenslotte was de hele Covid scam een financiƫle marketing stunt om big Pharma te spekken door de bevolking op te zadelen, tot verplichting toe, om zich te laten misbruiken als proefkonijn door een experimenteel synthetisch, niets van de natuur of menselijks aan, mee te laten injecteren zonder dat Pharma of wie dan ook aansprakelijk is.

Het was allemaal gebaseerd op de media je zo gek laten maken dat je die gifspuit neemt. Pharma had hun verdien model, griep vaccins, zien verdwijnen en hun financiers als Blackrock en andere WEF stakeholders wilden er een wereldwijd universeel vaccin voor terug om de winsten te laten vloeien in hun zakken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.