Onthullingen email lek. Worst voorhouden en WEF collaboratie.

Onthullingen email lek. Worst voorhouden en WEF collaboratie.

Onthullingen over de 2020 communicatie tussen ambtenaren over de Covid hysteria op het Ministerie van Volksgezondheid.

De ambtenaren hebben het in het onderlinge email verkeer binnen het Ministerie over een ‘worst voorhouden’. En ‘we verzinnen wel weer wat zinnen’ en ‘niet wakker maken’.

Deze worst was, en dat is wel duidelijk, de worst die de gevaccineerden werd voorgehouden dat na volledige vaccinatie de gevaccineerden zich niet meer hoefden te houden aan mondmaskers, anderhalve meter en beperking toegang Horeca, Musea en Evenementen. En zelfs vakanties weer mogelijk zouden zijn.

Allemaal bewuste leugens. De koning had geen kleren aan. Dit was ook de reden dat kamer leden ook nooit antwoorden kregen van Hugo DeJonge.

Sterker, de maatregelen hadden geen enkel democratisch grondrecht en men wist dat ook. Het Staatsrecht werd willens en wetens geschonden. Oh, en de planning was voor de lange termijn!

Daarnaast het bekend geworden contacten tussen (hoofd) ambtenaren en het WEF van Klaus Schwab en het plaatje van landverraders is compleet. Kamerlid Gideon van FvD had gelijk. Er is behoefte aan een tribunaal. De ambtenaren en de vorige minister dienen berecht te worden.

Dat we in Nederland geen Lot in de Staatsloterij gratis bij vaccinatie of € 100,- na de prik hebben gezien, als in andere EU landen, was mogelijk te danken aan dezelfde ambtenaren. Men probeerde wel de fricandel.

Inbreng Olongren! Een WEF muppet! Leugens aan de lopende band en twee jaar lang. De zwart gemaakte passages beloven nog veel meer landverraad.
Gevaccineerden werden opgeofferd als slachtvee voor de WEF en Bill Gates. Dood of voor de rest van uw leven ernstig verminkt? Nota Experiment en voorstel Corona Apps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.