Canadese, Duitse regeringen zijn aandeelhouder in mRNA prik.

Canadese, Duitse regeringen zijn aandeelhouder in mRNA prik.

Het is niet vreemd dat de Canadese regering stug volhoudt aan verplichte vaccinatie. Per 1 oktober dit jaar gaat ook in Duitsland verplichte vaccinatie gelden. 1 Februari is het al in Oostenrijk ingevoerd.

Engeland heeft alle Covid maatregelen opgedoekt omdat hun aandeel in AstraZeneca niets meer waard is.

Pfizer en Moderna hebben die strijd gewonnen. Beide hadden niet de technologie van het bezorg systeem in handen. mRNA is zo kwetsbaar dat het een bezorg systeem nodig heeft om het in de lichaamscellen te krijgen.

Dit bezorg systeem heet lipid nano particles. Het zijn vette bolletjes van polyethyleen glycol gemaakt van petroleum die ervoor zorgen dat de mRNA in de cel komt. Twee Canadese universiteiten hadden lipid nano particles ontdekt en gemaakt maar via twee bedrijven gepatenteerd. Indirect is de Canadese regering eigenaar hiervan omdat het ontwikkeld is in universiteiten.

Trudeau heeft dus de sleutel tot het wereldwijd injecteren van mRNa in handen en misbruikt het als een heuse mafia boss als een soort Al Capone, door verboden prijs afspraken te maken.

De amerikanen probeerden eerst, naar goed amerikaanse gewoonte, het lipid nano particle bezorg systeem van de Canadezen te stelen. Dit lukte niet. Uiteindelijk kochten Moderna en Pfizer een licentie bij Trudeau. Deze lucratieve handel levert Trudeau bij elke gezette prik direct miljarden op.

Trudeau heeft dus geen baat bij het tegemoet komen aan de eisen van de Canadese truckers. Merkel zit in dezelfde positie als Trudeau. Dit kan alleen maar fout aflopen. Trudeau heeft dit truckers probleem op de bordjes van de rechters gelegd. Die staan nu onder druk. Als ze voor Trudeau beslissen komt er een revolutie. Keren ze zich tegen Trudeau gaat de laatste richting gevang.

BioNtech is een duits bedrijf die het mRNA patent heeft op de Covid sequence. Ook Merkel loopt binnen bij elke prik. Moderna en Pfizer moesten dus ook een licentie kopen bij BioNtech.

Dit verklaart waarom er een verplichte vaccinatie per 1 oktober komt in Duitsland. Het voordeel handeltje moet wel doorgaan natuurlijk. Dit betekent elk half jaar een booster. Oostenrijkse politici delen waarschijnlijk mee in Merkel haar voordeel handeltje. Ook de Europese Commissie vaart er wel bij.

De prioriteit bij alle politici is ‘links lullen rechte zakken vullen’.

Duitsers, Oostenrijkers en Canadezen zijn door hun leiders verpatst als labratten.

Trudeau, Merkel, Schallenberg hadden de geschiedenis moeten bestuderen. Dictatuur en tyrannie loopt altijd fout af voor de daders ervan. Mussolini, Hitler, Ceaucesco, Mao, Stalin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.