RiVM (Erasmus?) probeerde Zuidafrikaanse Dr. Coetzee te overreden om Omikron als zeer gevaarlijk te doen voorkomen

RiVM (Erasmus?) probeerde Zuidafrikaanse Dr. Coetzee te overreden om Omikron als zeer gevaarlijk te doen voorkomen

De onthullingen blijven maar komen. Mw Coetzee, de arts in ZuidAfrika die als eerste Omicron meldde aan de wereld werd onder druk gezet door medische authoriteiten in Nederland en Engeland om vooral Omicron als gevaarlijk te brandmerken.

Mw Coetzee vertelde hen dat dit niet zo is, het is een milde variant, en ze weigerde te liegen. Ze zou wereldkundig maken dat Omicron een milde variant was.

Je kunt je afvragen waarom in Nederland en Engeland men zo gebrand was om Mw Coetzee zo onder druk te zetten om het tegendeel te laten beweren. Blijkbaar runnen ze hier een Agenda om iedereen met een expirimenteel niets menselijk synthetisch gif te injecteren.

Ik verwacht dat dit nog wel naar buiten komt. Ondertussen blijkt het medische establishment verrot tot in de kern. We zagen dit al met de Inspectie die huisartsen bedreigden als ze in 2020 HCQ voorschreven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.