2022 wordt een turbulent jaar.

2022 wordt een turbulent jaar.

Wie gaat de schuld krijgen van al die vaccine doden? Levensverzekeraar Aegon meldde onlangs dat hun Amerikaanse afdeling meer dan 40% meer claims krijgen te verwerken dan gebruikelijk.

40% is een hoop meer. In Nederland zal het niet veel anders zijn. In 2020 was er ondersterfte ergo dus geen pandemie. In 2021 was er forse oversterfte van 5000 mensen. FvD vroeg in de Tweede Kamer aan DeJonge wie zijn die 5000 mensen? Geen antwoord.

Die 5000 in 2021 waren vaccine schade doden. In 2022 worden het er waarschijnlijk nog veel meer. Is dit de reden dat DeJonge voor een ander departement koos? Zijn politiek lot zal hij niet kunnen ontlopen. Terug naar de basisschool met zijn fricandel.

Als de ware cijfers naar buiten komen, en dat zullen ze, dan heeft dat politieke gevolgen. Pfizer en Moderna aandelen zijn al in vrije val op het nieuws dat de rechter heeft geeist dat de klinische trial data niet 75 jaar verborgen mogen worden maar nu onthuld.

Heel voorzichtig heeft de CEO Bourla van Pfizer bericht geving doen uitgaan dat het wel eens schokkend en fraude zou kunnen onthullen.

CEO Bancel van Moderna zag de bui al hangen en heeft zijn aandelen al van de hand gedaan. Ook zijn Twitter account heeft hij opgeheven.

Ook in Nederland kan de term Veilig en Effectief voor een politieke storm zorgen. 95% effectief was bereikt door fraude met de cijfers en de placebo groep halverwege ook te vaccineren. Dit zou wel eens de oorzaak kunnen zijn dat Kuipers alsnog de QR code liet vallen. Er was al geen steun meer voor maar Kuipers hield vol.

Een ding wordt wel duidelijk. Koppen gaan rollen in 2022.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.