Het Rutte regime investeerd 30 miljoen in doorontwikkeling Corona app QR code.

Het Rutte regime investeerd 30 miljoen in doorontwikkeling Corona app QR code.

Versoepelingen, alleen het woord al. Bij gratie Rutte, versoepelingen. Wat dit woord betekent is exact wat we hier in dit blog al lang beweren. De Covid hoax stopt niet. Rutte gaat gewoon door met de Corona onwetenschappelijke onzin maar voor nu “versoepelt” hij de maatregelen.

Zelfs de gevaccineerden verlaten de ziekenhuizen en Rutte’s “besmettingen” nemen af.

Ik heb mij nog geen moment iets van Rutte zijn oekazes aangetrokken. Heb nog geen moment een mondluier gedragen. De orders van Klaus Schwab zijn voorlopig even van het gas af. We hebben nog de tijd tot 2030.

Tegen 2030 moet de aarde ontvolkt zijn. Overlevenden humanoids. Dat is het plan.

Het verzet tegen deze maatregelen zullen alleen maar toenemen. De schapen in de Horeca en Evenementen industrie blaten hoera over versoepelingen. Rutte, net als andere landen werkt al aan een vaccinatie plicht voor de volgende winter en een CO2 budget voor iedereen in de komende jaren. Corona is nog steeds op de A lijst samen met pokken en ebola.

Dit onder het mom van wij willen niet nog een keer een lockdown en blijf thuis.

Onzin natuurlijk want lockdowns heeft de Staat nog nooit eerder afgekondigt sinds het bestaan van Nederland en CO2 is het probleem niet. Wat er nu in Canada gebeurt, compleet met inzet van een ingevlogen VN politie (foto’s van VN passagiers vliegtuigen op de luchthaven) is nog maar het begin van de wereldregering en einde van lands regeringen wat ze hebben gepland. De eigen politie weigerde, iets wat we in Nederland ook zien.

In Frankrijk werden deze troepen ook ingezet bij demonstraties. Ze blinken uit in ongeevenaard geweld. In Ottawa werd een oude dame met een rollator door politie te paard vertrappeld nadat ze vrijheid riep.

Of het nu Rutte is of een ander WEF trainnee maakt niet zoveel uit. Verkiezingen zijn een farce tegenwoordig. Geselecteerd is belangrijker dan gekozen.

Geniet nog maar even van versoepelingen, van het najaar begint het circus weer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.