En net zo gemakkelijk schakelt de leugenpers om naar de volgende hoax

En net zo gemakkelijk schakelt de leugenpers om naar de volgende hoax

Goebbeliaans, anders kun je het niet noemen. Twee jaar lang bestookten de leugenpers van Volkskrant tot Telegraaf ons met 24/7 leugens over Covid en de bullshit van besmettingen gecreëerd door de PCR test te misbruiken.

U heeft het vast wel gemerkt. Covid is uit en Oekraïne is in. Van corona oorlog naar Oekraïne oorlog. Net zo gemakkelijk. De krant die het wel erg bont maakt is de Volkskrant. Opinie, zogenaamd nieuws en politieke kopstukken met een WEF mening.

Rutte die ipv een corona persconferentie compleet met oekazes 123 omschakelde naar het op Putin schelden. Het is toch wel erg duidelijk voor wie Rutte werkt. En het is niet de belasting betaler.

Ondanks dat Vladimir Putin net als Rutte, Merkel, Macron een WEF trainnee is voert Putin zijn eigen koers. Amerikaans president Joe Biden vandaag. Hoe durft Putin de voormalige Sovjet regio in de Donbass Lugansk en Donietsk te erkennen als onafhankelijke republieken. Het is een schande roept Rutte, een oorlogsdaad toetert CNN.

Nieuwe sancties schreeuwt Brussel en Boris Johnson. Dat alle vorige keren ingestelde sancties meer schade aan de eigen EU industrie en landbouw heeft aangericht en Rusland nu zelfvoorzienend is geworden door ipv import de eigen industrie en landbouw op te bouwen heeft niemand het ermeer over. Italiaanse en franse boeren verloren een groot deel van hun Russische klanten.

Het Westen is als een inbreker die voor de deur van zijn slachtoffer alvast het breekijzer en vuurwapen neerlegd en klaagt dat de bewoner zijn ramen en deuren heeft gebarricadeerd.

NAVO heeft niets te zoeken in de Oekraïne. De Amerikanen klagen de Russen aan over invasie en bezetting dat niet heeft plaatsgevonden terwijl in Syrië amerikaanse troepen al middels invasie onder Obama en Trump de olievelden hebben bezet en de Syrisch eigendom de olie via Turkeije afvoeren. Vroeger heette dat stelen.

De pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet. Maar dat lees je natuurlijk niet in de Volkskrant.

Waar het echt om gaat is Nordstream2. Washington duldt geen concurrentie in de levering van olie en gas aan Europa. Europa is na 1945 bezet gehouden door Amerika en dat willen ze daar zo houden. NAVO is een bezettingsleger.

Er is ehter 1 probleem. Er ligt geen pijplijn van Amerika naar Europa. Amerika wil daarom LNG schepen gebruiken om gas naar Europa te verschepen maar dat is veel duurder dan Russisch gas en de Duitse Industrie is tegen.

Syrië speelt hier ook een rol in. Washington’s ministaatje Qatar zou eigenlijk al voor 2010 gas aan europa willen leveren maar Assad weigerde de pijplijn van Qatar door Syrië naar de EU. Daar begon dus de oorlog tegen Syrië mee. Hillary Clinton organiseerde het het verschepen van Ghadaffy (na zijn dood en Libië in chaos gestort ook door Clinton) zijn wapens naar Syrië verscheept door de CIA. Betaald door Qatar en Saudi Arabia.

Dit verhaal speelt al sinds 9/11. PNAC. Pogramma voor de Nieuwe Amerikaanse Eeuw. De Sovjet Unie was uit elkaar gevallen en Washington dacht heer en meester op aarde te zijn geworden en de neo conservatieven (McCain) en liberalen (Clinton) wilden hun stempel zetten op de wereld. Zeven landen binnen vijf jaar regime change. Libië, Syrië, Iraq, Iran, Egypte, Sudan, Afghanistan. Allemaal in het Nabije Oosten en voornamelijk Moslim. Het mislukte allemaal.

Dit Oekraine verhaal zal ook mislukken. Putin heeft de Syrië optie uit de la getrokken en rolt deze nu uit. Is Finland het volgende slachtoffer na Joegoslavië en Oekraine?

Een ding is duidelijk. Zowel Rutte als onze kranten en media dienen amerikaanse zakelijke belangen en geen nederlandse. Nederland, een handlanger in amerikaanse mafia belangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.