Geopolitieke strijd op alle fronten

Geopolitieke strijd op alle fronten

Sommige beweren dat de strijd om de toekomst van de wereld is losgebarsten. Wie wordt de nieuwe wereldmacht en is de Amerikaanse eeuw over? Ik denk dat we met beide voeten op de aarde moeten blijven staan.

De reden voor Rusland om nu in te grijpen in Oekraïne heeft van doen met amerikaanse en britse imperialistische pogingen om Rusland te dwingen zich te onderwerpen aan het Westen net zoals alle landen van de EU zich al na 1945 hebben onderworpen aan brits amerikaanse imperialistische krachten.

Dit was ook de reden voor alle amerikaanse en britse invasies en regime change in zo’n beetje alle landen in de wereld inclusief China onder Mao en later een Soros regime change poging op Plein van de Hemelse Vrede. Tienaman. Die laatste poging mislukte overigens.

In de amerikaanse presidents verkiezingen was het al duidelijk dat de Britten de macht hadden gegrepen in Washington door samen met de CIA en FBI met nep stembiljetten Biden te laten winnen.

Het beruchte tijdstip van twee uur in de nacht na de verkiezingen waarbij Biden ineens 100% van de stemmen kreeg en geen enkele voor Trump was duidelijk een indicatie van fraude wat we vroeger in dictaturen zagen en nu openlijk in Amerika. Nep stembiljetten gedrukt in China werden overal naar toe gereden daar waar Trump dreigde te winnen. (Trump had eigenlijk voor middernacht al gewonnen)

Er is in Amerika niemand die gelooft dat Joe Biden werkelijk de baas is. Veep Kamela Harris heeft in één jaar laten zien tot niets in staat te zijn. Zij is compleet afwezig.

President Roosevelt zei ooit eens 80 jaar geleden dat de amerikaanse buitenlandse zaken (State Department) vol zit met britse spionnen. Na de enorme verkiezingsfraude in 2020 zijn het britse agenten en de CIA die de Joe Biden administratie sturen.

Je kunt de huidige situatie niet zien zonder het verleden te kennen. George Washington kreeg het voor elkaar om de britten het land uit te knikkeren en in 1776 werd de acte van verlatinghe geschreven gebaseerd op de nederlandse acte van onafhankelijk van spanje.

Sinds die onafhankelijkheid van Engeland heeft de laatste geen moment pogingen nagelaten om Amerika te heroveren. Er zijn al vele boeken geschreven over de moorden op amerikaanse presidenten. Van de meest bekende als Lincoln en Kennedy tot minder bekende moorden op Roosevelt. McKinley, Harding, Garfield en pogingen daartoe op Truman, Theodore Roosevelt, Reagan en zo voorts. Steeds middels vuurwapen of vergif.

Sinds de machtsgreep in Oekraïne in 2014 georganiseerd door Buitenlandse Zaken en senator John McCain, werd de gekozen president Janukovic verjaagd. Janukovic achterban in Donbass verzette zich hiertegen.

De Oekraïnse oligarchen wilden alleen maar dat Oekraïne lid zou worden van de Europese Unie om hun zwart geld te kunnen witwassen en nodigde de amerikanen uit nadat Janukovic de lidmaatschap besprekingen met de EU had afgebroken. Dit liep verschrikkelijk uit de hand.

Obama (een brits CIA spion) zag er wel brood in. voor veel geld kon Obama dit wel regelen. Er viel geld te verdienen en bovendien nadat Clinton, Ruslands bondgenoot Joegoslavië had afgebroken om Rusland te isoleren konden ze dit zelfde ook doen met Oekraïne. Er lagen kansen.

Obama kwam platzak in Washington aan en bezit nu een exclusief miljoenen huis in Martha’s Vineyard. Zelensky heeft nu en miljoenen huis in Floriada. President Truman zei ooit toon mij een politicus die miljonair werd in de politiek en ik toon je de oplichter. Mark Rutte is ook ineens miljonair.

Oekraïne was niet het enige land. Zelfde pogingen in Wit Rusland en Kazakhstan zouden nog volgen.

Washington had gedacht raketten te plaatsen in oost Oekraïne bij de Russische grens met vliegtijd van 5 minuten naar Moskou onder het mom van europees verdedigings plan tegen Iran. Dat is binnen de veiligheids marge die kernwapen staten hanteren als veilige reactie tijd. Dit was natuurlijk onacceptabel voor Rusland en was gewoon een herhaling van de Cuba crisis maar nu de rollen omgedraaid. Nikita Chroetsjev plaatste in 1961 kernraketten op Cuba.

De crisis werd pas echt een crisis toen de britse intel een bom aan boord van MH17 smokkelde en het Maleisische vliegtuig ontplofte boven Donbass waarbij 200 nederlanders omkwamen. Zogenaamd had een BUK raket het vliegtuig neergeschoten. Er is echter nooit spijkerhard bewijs gepresenteerd en de lokale bevolking heeft geen oorverdovende BUK lancering gezien.

Acht jaar sleepte de Oekraïne crisis zich voor. In Kyiv volgde de amerikaanse muppet Zelensky, muppet Poroschenko op. Terwijl Joe Biden een IMF lening regelde en een juridisch onderzoek naar fraude tegen zijn zoon blokkeerde verdwenen de miljoenen IMF gelden in de Biden familie zakken zogenaamd voor bewezen diensten.

Rusland wilde garanties dat de amerikanen geen raket installaties zouden plaatsen in Oekraïne en zouden stoppen met lid maken van Oekraïne en uitbreiden van de NAVO. Washington bij monde van Anthony Blinken, minister van buitenlandse zaken, weigerde pertinent veiligheids garanties af te geven en te stoppen met uitbreiden van de NAVO.

Blinken was trouwens de baas van Victoria Nuland in 2014 die met McCain de omverwerping van Janukovic leidde in Kyiv samen met Oekraïnse nazie partij Svoboda!

Janukovic had natuurlijk nooit McCain en Nuland (Nudelmann) moeten toelaten om hem weg te krijgen. De amerikanen hadden 500 miljoen geïnvesteerd in deze omverwerping maar de EU zei wij zijn niet thuis.

Putin maakt nu een einde aan deze pogingen zijn buurlanden te destabiliseren en dat zagen we al in Kazakhstan onlangs. De invasie in Oekraïne waar Washington en Londen zich nu zo druk over maken en nu hel en verdoemenis over schreeuwen waren stil toen Bush2 Iraq binnen viel om goud en olie te stelen.

De twee doelen van Putin is het bevrijden van de Donbass (dit is op zaterdag gebeurd) en denazificatie (Svoboda leden) van Oekraïne (dit is nog onderweg).

De rapportages in de West Europese en Amerika media is eenduidig. Putin is een crimineel, een gek, een nieuwe hitler en Oekraïne is het slachtoffer.

Rusland toegang tot S.W.I.F.T. ontzeggen is een farce majeur. Er zal geen kuub gas minder vloeien van Rusland naar Europa via de 5 pijpleidingen. Er is geen alternatief voor Russisch gas dan alleen Algerije of Libië. Qatar en Amerika hebben geen pijpleidingen naar Europa. Zelfs Iran niet.

Gevolg zal zijn geen betalingen meer in euro of dollar via de Rothschild valuta carrousel. Rusland gaat dan betalingen in roebel of goud eisen. Dat zal de EU de kop kosten. Prijzen zullen door het dak gaan.

Zoals altijd dekt de propaganda de lading niet zonder te vermelden dat amerika en engeland bewust een politiek van imperialisme hebben gevoerd die vergelijkbaar is met wat er voor de eerste en tweede wereldoorlog vooraf is gegaan.

Er ligt wel een gevaar op de loer. Oorlog heeft de neiging snel te escaleren en wat Finland en Zweden nu doen kan leiden tot een grotere oorlog compleet met kernwapens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.