Hoe kwamen we tot hier en hoe nu verder?

Hoe kwamen we tot hier en hoe nu verder?

Rusland breidde zijn energie mogelijkheden uit terwijl Europa bezig is deze te verkleinen. Putin opende nieuwe gasvelden, olievelden en kerncentrales en produceert meer dan ze nodig hebben en Europa sloot gasvelden, olievelden en kerncentrales, installeerde massaal zinloze molenwieken en zonnepanelen en accepteerde de klimaat bullshit van een kind gerecruteerd door britse Woke gekken, aanhangers van een omgekeerde idelologie. Boven is onder en onder is boven.

De volledige ontkenning van de realiteit. Europa en de groene transitie kan niet voldoen aan de energie behoefte van Europa. Door deze ideologie niet gebaseerd op enige werkelijkheidszin heeft Europa zich volledig afhankelijk gemaakt van Rusland.

Alles wat EU politici uitbraken is bagger. Ursula von der Leyen gaat Oekraine wapens leveren. Zelfs straaljagers heb ik begrepen. De schapen geloven er massaal in. Na de Covid hysterie waren ze misschien wakker geworden maar de bedtijd verhalen over Oekraine heeft ze wer in slaap gesust.

Iedereen die ik spreek papagaait de media na en heeft het over de kwaaie gevaarlijke Putin en Rusland. We zijn weer terug bij af.

Men kan niet door deze kwaadaardige Davos propaganda heen kijken net zo min als ze dat twee jaar geleden konden. Ik kan nu al zeggen waarom Klaus Schwab zo boos is. Davos heeft in 2014 besloten een heuvel te kiezen waarop ze tegen Rusland wilden strijden tot de dood erop volgt.

Die heuvel was Oekraine. Putin heeft het spelletje pest De Beer gestopt. TheGreatReset, Klaus zijn plannetje voor een slaafse wereld, is dood. Gestorven op het moment dat Putin Oekraine introk.

Het lot van Oekraine zal het lot van Joegoslavie zijn. Opgesplitst in een bufferzone voor Rusland, een westelijk deel dat de naam zal houden, Lviv regio naar Polen en het kleine stukje Transnistria in het zuidwesten naar Hongarije. En dat is het dan.

En dan de onzin die uitgebraakt wordt door de zogenaamde Rusland en Oekraine experten. Bewaar mij voor experten! Alsof we afgelopen jaar niet de Covid experten hebben gehad?

Het moment dat Russisch leger Oekraine introl was het lot van Kyiv bezegeld. Het idee dat Zelensky dit kon winnen zoals gesuggereerd is niet alleen bizar maar ontkenning van de realiteit. Putin zijn top generaal Gerasimov had gekozen voor een Krim aanpak. Geen geweld, duidelijk maken dat men zich moet overgeven. Dit nam veel tijd in beslag tot zaterdag. Deze aanpak mislukte.

Davos verbood Zelensky zich over te geven maar juist te vechten tot de laatste man. Had hij zich over gegeven dat was geweld niet nodig geweest. Dan was de oorlog en het spelletje voorbij. Nu komt de andere aanpak. De Russen gaan nu voor totale vernietiging. Er is niets dat Amerika, Engeland en de EU kan doen.

De ongekende propaganda diarree komende van EU politici en de leugenpers overschreed zelfs de twee jaar lange leugen campagne hype over Covid. Het was vermakelijk om te zien hoe de wanhoop van de globalisten de gecontrolleerde Brusselse burocraten paniek voetbal liet spelen om de bevolking het idee te geven dat ze nog wat te zeggen hadden hierover.

Opvallende is dat niemand zich afvraagt waarom nog steeds russisch gas naar Europa stroomt. Internet, telefonie, electriciteit en gas nog steeds in tact is in Oekraine. Putin wil bewust de burgers in de EU en Oekraine ontzien in zijn strijd tegen de Davos nazie globalisten.

Het idee van NAVO en EU leden om wapens naar Oekraine te sturen is bizar. De Russen controleren het luchtruim. Niemand bij zijn volle verstand waagt te worden vernietigd vanuit de lucht. Om maar aan te geven hoe deze Woke gekkies denken was een opmerking van de Biden administratie om de truckers in Canada de banden van die trucks door te laten snijden om ze daarna weg te slepen. Good luck with that.

Opmerkelijk genoeg meldde Biden in de State of he Union dat dictators een prijs moeten betalen. Bedoelde hij de Covid dictators zoals hijzelf. Verplichten mensen zich te laten injecteren met een biowapen? Trudeau misschien?

Europa kan niet zonder Rusland maar Rusland kan prima zonder Europa. De ECB heeft meer schulden dan bezittingen. Vroeger heette dat bankroet. De Europese Unie heeft zijn ijsberg geramd. De Duitse economie motor is dood. Hierna is het richting het putje.

2 REACTIES

comments user
Quality Manager

Ik heb respect voor Poetin…..ondanks alles wat ze over hem zeggen, hij is getergd tot het uiterste door de amerikanen en de eu. Nu ineens, wanneer je de msm moet geloven is Oekraïne een heilig land en Poetin de agressor! Ja hoor, natuurlijk!!!! Tot nu toe spaart hij de burgers in de Oekraïne, maar dat gaat niet lang meer duren. Dan gaat hij over tot de orde van de dag en wordt Oekraïne met de grond gelijk gemaakt! Logisch, het is het corrupste land van de Europa…..

    comments user
    admin

    Opmerkelijk genoeg heeft niemand het over de pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet. De bagger (voorheen nieuws genoemd) die over ons heen wordt gestort is eenrichtings verkeer.
    Joegoslavië is vergeten. Kosovo is vergeten, Syrië is vergeten. Iraq is vergeten, Libië is vergeten. Er is in de wereld geen enkel land meer dat niet via een soft of harde coup door de amerikanen is aangevallen. Zelfs hun eigen president Kennedy en Trump. En recentelijk Rutte in het zadel gehouden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.