De wereld van Overheden en politiek en nu ook medisch is één groot schimmenspel van gebakken lucht

De wereld van Overheden en politiek en nu ook medisch is één groot schimmenspel van gebakken lucht

We hebben Covid koud achter ons gelaten voor een andere dag en andere tijd en het wapengekletter is niet van de lucht. Wat komt er na de Oekraine? Een nieuw virus? Of worden we verlost van de terreur van de globalisten?

Ik roep al sinds begin jaren negentig dat de NAVO een terreur organisatie is. De NAVO werd in Italië door de rechter veroordeeld voor terreur daden gepleegd op het treinstation van Bologna. Even het geheugen opfrissen.

Na de Tweede Wereldoorlog werd de NAVO opgericht om de Europese bezetting door de Amerikanen een wettelijke basis te geven. Net als de voormalige koloniën betalen de bezette landen zelf voor hun bezetting. Onafhankelijkheid is alleen in naam.

De NAVO had als één van hun tools in de toolbox, bewapende stay behind netwerken opgericht. Dit initiatief had tot doel bij een Sovjet bezetting ondergrondse activiteiten te kunnen voortzetten. Dit is operatie Gladio genoemd.

Gladio kreeg in de jaren zeventig en andere bestemming. Terreur netwerken tegen de eigen bevolking. Baader-Meinhof groep, Bende van Nijvel, Rode Brigades enzovoort. Kapitalisten als werkgever voorzitters werden vermoord. Schleyer in Duitsland maar zelfs een minister president in Italië. Het schandaal kwam naar buiten nadat in Bologna het treinstation was opgeblazen. Meer dan 200 mensen kwamen daar bij om.

De rechtszaak die daarop volgde kwam naar buiten dat het Gladio betrof en dat de regeringen in Italië sinds de jaren zeventig innige banden had met de Italiaanse mafia. de hele politieke santekraam moest hierdoor aftreden.

Europese landen betalen de bijdrage voor hun eigen bezetting aan de NAVO. De NAVO is ook geen verdedigings leger want pas sinds kort vindt pas de integratie plaats tussen de legers van de lidstaten. De bijdrage van 2% van het BNP is dan ook bedoeld hiervoor. Dit geldt wordt besteed uitsluitend aan amerikaanse aankopen in de Militaire Industriële Complex. En de NAVO heeftvijanden nodig om te bestaam en die vijanden worden gecreerd mbv de media zwart gemaakt.

Kim Jung Un bijvoorbeeld. Maar wat niet wordt bericht is dat wij hier inmiddels onze eigen Covid Kim Jung Un’s hebben maar dat verhindert onze politici niet om met de vinger te wijzen en te roepen dat wij demokratie hebben en NoordKorea niet.

Rutte was net premier en Putin kwam naar Nederland. Rutte wees erop dat wij in NL ‘echte’ democratie hebben waarop Putin fijntjes antwoordde dat in Rusland de burgemeesters en gouverneurs worden gekozen.

De NAVO is ook verantwoordelijk voor de organisatie en training van Al-Qaeda en ISIS. Zware wapens worden geleverd en de propaganda machine wordt ingezet om de bevolking te overtuigen hoe geweldig terroristen zijn die bereid zijn te vechten tegen NAVO onwelwillige regimes als in Rusland, Syrië, Libië, Afghanistan, Ethiopië en ik kan nog wel een half uur doorgaan. Waar de NAVO de vinger insteekt volgen de nazis en de mafia.

De meerderheid van mensen in de EU zal het een zorg zijn wat onze regeringen uitspoken. Rutte financierde ISIS en verscheepte voertuigen naar Syrië via Turkije. De schapen interesseert het geen bal maar kijken naar de leugenpers en dat gaat erin als zoete koek en ze baseren hun mening daarop. Het NOS journaal zegt dat het zo is.

Ze zijn te lui om zelf er eens in te duiken. Wat ze niet weten is dat we met zijn allen door hun ongeinterreseerdheid vroeg of laat naar een wereldoorlog worden geleid als de globalisten dat willen. En dat willen ze nu. TheGreatReset wil af van 7 miljard mensen en vernietiging van de economie, geen banen meer en geen eigendommen. Hun slogan is ‘in 2030 heb je geen eigendommen meer en je zal happy zijn.

De media schildert een zo eenvoudig mogelijk beeld van de ‘vijand’.

Saddam Hussein is hitler (die naam wordt het meest gebruikt maar niets over dat globalisten financierden Hitler en IBM leverde de apparatuur voor het vernichtungslager. IG Farben leverde ZyklonB.

Assad vermoord zijn eigen mensen. Couveuse babies werden door Saddam troepen uit hun couveuse gegooid (CNN)

Ghaddafy is een terrorist, Putin is en hitler (daar is die naam weer). Niets erover dat Saddam Hussein een 33e graad vrijmetselaar was (de hoogste graad van leden van de globalisten club) Mao een Harvard student was en door Rockefeller gekozen om China te leiden. Putin een WEF trainnee is. Allemaal lid van dezelfde club van de globalisten.

Houdt het zo simpel mogelijk voor de schapen is de teneur. En ze trappen er allemaal weer in. Ik heb dan ook geen illusies op dat gebied voor de toekomst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.