Het Oekraine Circus wordt steeds gekker.

Het Oekraine Circus wordt steeds gekker.

Bankiert u bij de ABN-AMRO? Dat wil DE Bank dat u de Oekraine propaganda tot u neemt. Dit staat er op de website van de bank

Selecteer de link voor de laatste informatie over de oorlog in Oekra├»ne – https://www.abnamro.nl/nl/zakelijk/insights/oorlog-in-oekraine.html

Waarom wil ABN-AMRO zo graag dat wij op de hoogte blijven van de onzin die over Oekraine geschreven wordt. Het verhaal en de uitleg is dat Putin slecht is en Zelensky onze vriend die wij moeten beschermen.

Dit is een raar verhaal en diegene die Oekraine volgt sinds 2014 en nog enige grijze massa is over gebleven na de Covid hoax kan doorzien dat wat er aan de hand is en dat het niets met Oekraine van doen heeft maar alles met de WEF Great Reset / Build Back Better.

In de woorden van het Rutte Regime een totaal nieuwe manier om onze samenleving in te richten. U weet vast nog wel: Het Nieuwe Normaal. Ik heb Klaus Schwab zijn Agenda gelezen en ik zie niets anders erin dan communisme en crazy talk door een geobsedeerd fanaticus die fictie wil toepassen in werkelijkheid.

AI of kunstmatige intelligentie, machine learning, het koppelen van ons brein met de cloud, uitschakelen van ons zelfbewustzijn is allemaal marketing en propaganda. Software is niets anders dan een boel regeltjes die de domme computer uitvoert en zo slim is als zijn programmeur.

Volgens Schwab gaat de vierde industriele revolutie over u. U dient een genetische dna verandering door te maken om uw hersenen te koppelen met de cloud. Klaus Schwab heeft dit niet allemaal zelf bedacht, hij heeft het van zijn adviseur Hariri, een zionisten nazi vriend van Klaus.

De werkelijke bedoeling is steeds weer depopulatie. Jacques Attali, oud adviseur van Mitterand, heeft dit openlijk een keer gezegd. Men wil van 80% van de wereld bevolking af. De rest wordt humanoids. Een terug kerend thema.

Hariri heeft hele vreemde ideen die Klaus met zijn vrienden in de WEF, zogenaamde stakeholders, wil uitvoeren op de mensen. Het bizarre idee zou zijn om de mens om te vormen middels synthetische mRNA vaccines en van God los te koppelen. Hariri, in zijn vele presentaties, beschrijft dat mensen ‘hackable animals’ zijn. Klaus kan er niet genoeg van krijgen.

https://newsrescue.com/klaus-schwabs-wef-humans-are-now-hackable-animals-and-will-be-re-engineered-coronavirus-epidemic-is-the-moment-it-was-achieved/

Het is niets anders dan de eeuwenlange strijd tegen het Christendom door de Zionisten. Elke Jood, Talmud of Torah Jood groeit op met het feit dat de Joden Christus hebben vermoord en dat de schuld op hun kinderen rust. Dit is een verkeerd idee natuurlijk. Maar het rust als een stigma op hen waar ze maar niet af kunnen komen. Joden zijn vervolgd maar ook de Christenen.

Wie zijn die Zionisten en wat willen ze. Ik kan alleen maar zeggen lees de Protocols of the Learned Elders of Sion. Je vindt het op Internet. Dit is een manuscript geschreven in de 19e eeuw in Rusland door Talmud joden. Ik heb het gelezen een tien jaar geleden en de stappen die ze beschreven daarin zal je doen verbazen want alle gebeurtenissen krijgen dan hun plekje en begrijp je ook welke volgende stappen er nog aan komen. het is een lijstje waarvan de realisatie afgevinkt wordt.

Ik heb hier al eerder in de blog over geschreven en een link naar de Protocollen beschreven.

Het lukt niet altijd en dan gaan ze twee stappen terug en verzinnen weer wat anders om deze stappen alsnog te kunnen te realiseren. Ik met het ze nageven. Ze verzinnen elke keer weer iets nieuws om te bereiken wat ze willen bereiken. Covid was de meest recente poging. In de jaren zestig was het de Club van Rome met conclusie dat de mens het probleem is en nu de WEF. Morgen is het weer iets anders.

In de Bijbel staat dat Joden in Israel donker gekleurd waren en door de Romeinen verward werden met Egyptenaren. Tot in de derde eeuw na Christus werd Jezus en Petrus met donker gekleurde huid afgebeeld op Iconen. Na de Nicea werden ze ineen blank.

Zionisten Joden zijn Khazars. Ze zijn afkomstig uit Oekraine. Daarom zie je zoveel Joden uit Rusland. Rusland heeft Khazaria (Oekraine) verwoest en de Khazars verspreid. Dit is de reden dat Khazars Russen haten.

De reden voor Putin om in te grijpen in Oekraine was dat de Zionisten nazis al 8 jaar etnische Russen aan het vermoorden zijn. En de nazi Azov brigade stonden op het punt om genocide te plegen. Men wil ons doen geloven dat Putin Oekrine wil veroveren. Allemaal onzin. Dat nu ook de banken worden betrokken bij deze hoax is nieuw voor mij. Blijkbaar vinden de globalisten dit belangrijk.

Weet u nog van Joegoslavie? Amerika greep in toen Serviers moslims gingen vermoorden, althans dat was de propaganda destijds. Het was een valse reden. Joegoslavie was een bondgenoot van Rusland. Het is de bedoeling om Rusland te isoleren maar dat zal niet lukken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.